Bilgisayarı Satıp Espresso Makinesi Alıyım Mı?

daha 2-3 gun once valorantta gordum seni
Kardeşim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Al sata gidermi bu 🙂
Bilmem

Dostum ben bin TL civarlarındaki espresso vs makineleri de kullandım yani 5500₺ çok profesyonel işler için. Kahve dükkanınınız yoksa veya açmayı düşünmüyorsanız gereksiz masraf kesinlikle.
Hocam aksine bu ürün giriş seviye bir ev.
Delonghi de alınabilir ama onların modifiyeye ihtiyacı var o da ayrı para yine bunun parasına geliyor

Dostum bilmiyorum ya. Pc yi kullanmıyorum cidden. 3 aydır bir kere girip oyuna girmedim. Oyunsuz hayat da oluyormuş.
Bunun yanında kahve elbet şart değil ama o ritüellerin verdiği zevk bambaşka bir şey ya
Bilgisayarı kullanarak kendini geliştirebilirsin. Sanma ki sadece oyun için bilgisayarlar üretildi. Başarı için ritüellerden vazgeçmek bile gerekebilir. Hayatta tek hedef daha yüksek bir başarıya ulaşmak olmalıdır.

O bilgisayar bende olsaydı mesela ekran kartını satıp sadece görüntü verebilme maksadıyla üretilen bir ekran kartı alırdım. Elime geçen parayla da kitap, defter, çalışma masası, birkaç aydınlatma ve kıyafet alırdım.

Kahveyi ben de çok seviyorum biliyorsun ama istediğim zaman vazgeçebilirim. Bu hayatta hiçbir şeye sıkı sıkı bağlanmamak gerekir.

ulan daha 2-3 gun once valorantta gordum seni

monitorsuz 7-7.5 arasi var sistemin ederi. daha fazla veya daha az edebilir teklife gore. monitorde MSI oldugundan iyi paraya satilabilir beklemek lazim
10 yazıp 9 a vermek?

O makinayı kişisel için mi kullanacaksın?

Bilgisayarı kullanarak kendini geliştirebilirsin. Sanma ki sadece oyun için bilgisayarlar üretildi. Başarı için ritüellerden vazgeçmek bile gerekebilir. Hayatta tek hedef daha yüksek bir başarıya ulaşmak olmalıdır.

O bilgisayar bende olsaydı mesela ekran kartını satıp sadece görüntü verebilme maksadıyla üretilen bir ekran kartı alırdım. Elime geçen parayla da kitap, defter, çalışma masası, birkaç aydınlatma ve kıyafet alırdım.

Kahveyi ben de çok seviyorum biliyorsun ama istediğim zaman vazgeçebilirim. Bu hayatta hiçbir şeye sıkı sıkı bağlanmamak gerekir.
Tamam ben de pc siz kalmicam ki yerine bir laptop alacağım. Olmaz mı

O makinayı kişisel için mi kullanacaksın?
Yani babam bu konuyu bilmiyor daha. Onay vermedi. Oldu da verdi. Evet

Şahsen deymez. Büyük firmalar bile onu kullanmıyordur belki.

Uzun zamandır duyduğum en saçma şey

Geri