Neler Yeni

Bilgisayarı uzaktan çalıştırma

Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Baturay
Herkese merhaba ofisteki bilgisayarımı evden çalıştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.

THE V

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
Volkan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Linux, Gitar, Müzik, Resim, Pc farkettim de baya da varmış.
Herkese merhaba ofisteki bilgisayarımı evden çalıştırmak istiyorum bunu nasıl yapabilirim.
AnyDesk bir numara bende bazen ofise gitmediğim oluyor rahatlıkla kullanıcımı şifreleyip uzaktan bağlanıyorum diğer uzaktan bağlantı araçlarına göre bence en iyisi hem de ücretsiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kaplı halde iken açmak istiyorum. Wake on lan tarzı ama başka bir ağdan yapmak istiyorumç
Uyku modundayken açma özellikli uzaktan bağlantılar var lakin tamamen kapalıyken sistem tamamen devre dışı olduğundan hiç bildiğim öyle bir şey yok belki bir aparat varsa power kablosuna bağlı olup wifi üzerinden komut ile çalıştırma özelliği falan varsa bilemem lakin araştır derim.

En İyi Cevap
3
Kaplı halde iken açmak istiyorum. Wake on lan tarzı ama başka bir ağdan yapmak istiyorumç
Yani ilkel bir çözüm olucak ama bir tane akıllı ev ürünü vardı tek işlevi ayarladığınız bir tuşa uzaktan bastırabilmek. Atıyorum lamba açtırmak, pc çalıştırmak veya klimayı açmak gibi. Ürünün adını şuan hatırlayamadım aklıma gelirse linkini bırakırım. Ürün wi-fi ya bağlı olduğu sürece istediğiniz ağdan çalıştırabilirsiniz.
Edit: Switchbot veya fingerbot diye arama yaparak bakabilirsiniz çok ürün olduğu için tek bir link eklemedim.

Top Bottom