Bilgisayarım 200mbit kaldırmıyor

toekra

80+
Reaksiyon skoru
29
Dün 200mbit İnternete geçtik ve telefonumda 5G bağlandığımda 200mbit üstünü rahatça görebiliyorum fakat bilgisayarımda 5G yok, kabloyla bağlanıyorum 100mbit hızda kalıyor buna yapabileceğim bir şey var mı program ya da güncelleme?

Dün 200mbit İnternete geçtik ve telefonumda 5G bağlandığımda 200mbit üstünü rahatça görebiliyorum fakat bilgisayarımda 5G yok, kabloyla bağlanıyorum 100mbit hızda kalıyor buna yapabileceğim bir şey var mı program ya da güncelleme?
Modemin ethernet portu 100mbps üstü destekliyor mu kablon cat6 mı bunları kontrol et.

5G den kastın 5Ghz mi? Öyle ise 5Ghz WİFİ alıcısı alabilirsin

Büyük ihtimal kablon cat5 ya da modemin portundan max 100 mbps alabiliyorsun

hayır evde 2 bilgisayar var 2. si yeni bir bilgisayar aynı kabloyu onda denediğimizde 200mbps gördük
Bilgisayar ne? Baya eski bir şeyse Gigabit portu olmayabilir anakartta, 200Mbps o bilgisayarda size çok lazımsa Gigabit destekli bir harici Ethernet kartı alın bilgisayara.

5G den kastın 5Ghz mi? Öyle ise 5Ghz WİFİ alıcısı alabilirsin
1 2 aya yeni bilgisayar alacağım fakat bunda da işlerim var boşuna almak istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayar ne? Baya eski bir şeyse Gigabit portu olmayabilir anakartta, 200Mbps o bilgisayarda size çok lazımsa Gigabit destekli bir harici Ethernet kartı alın bilgisayara.
820m ekran kartlı bir laptop ofis bilgisayarı denilebilir

hayır evde 2 bilgisayar var 2. si yeni bir bilgisayar aynı kabloyu onda denediğimizde 200mbps gördük
O zaman kartın eski bir kart olması lazım. Ethernet kartı alacaksınız 200 kullanmak için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,698
Üyeler
183,878
Son üye
deniz178
Geri