Dün 200mbit İnternete geçtik ve telefonumda 5G bağlandığımda 200mbit üstünü rahatça görebiliyorum fakat bilgisayarımda 5G yok, kabloyla bağlanıyorum 100mbit hızda kalıyor buna yapabileceğim bir şey var mı program ya da güncelleme?
Modemin ethernet portu 100mbps üstü destekliyor mu kablon cat6 mı bunları kontrol et.Dün 200mbit İnternete geçtik ve telefonumda 5G bağlandığımda 200mbit üstünü rahatça görebiliyorum fakat bilgisayarımda 5G yok, kabloyla bağlanıyorum 100mbit hızda kalıyor buna yapabileceğim bir şey var mı program ya da güncelleme?
Büyük ihtimal kablon cat5 ya da modemin portundan max 100 mbps alabiliyorsun
hayır evde 2 bilgisayar var 2. si yeni bir bilgisayar aynı kabloyu onda denediğimizde 200mbps gördükModemin ethernet portu 100mbps üstü destekliyor mu kablon cat6 mı bunları kontrol et.
Bilgisayar ne? Baya eski bir şeyse Gigabit portu olmayabilir anakartta, 200Mbps o bilgisayarda size çok lazımsa Gigabit destekli bir harici Ethernet kartı alın bilgisayara.hayır evde 2 bilgisayar var 2. si yeni bir bilgisayar aynı kabloyu onda denediğimizde 200mbps gördük
1 2 aya yeni bilgisayar alacağım fakat bunda da işlerim var boşuna almak istemiyorum5G den kastın 5Ghz mi? Öyle ise 5Ghz WİFİ alıcısı alabilirsin
820m ekran kartlı bir laptop ofis bilgisayarı denilebilirBilgisayar ne? Baya eski bir şeyse Gigabit portu olmayabilir anakartta, 200Mbps o bilgisayarda size çok lazımsa Gigabit destekli bir harici Ethernet kartı alın bilgisayara.
O zaman kartın eski bir kart olması lazım. Ethernet kartı alacaksınız 200 kullanmak için.hayır evde 2 bilgisayar var 2. si yeni bir bilgisayar aynı kabloyu onda denediğimizde 200mbps gördük