Neler Yeni

Bilgisayarım Açıldıktan kısa süre sonra boştayken donuyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Polat
Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim. Bilgisayar sistemimle alâkalı bir kaç sorunum var, sizlerin bilgisi olacağını düşünüyorum yardımcı olursanız sevinirim.
------
SORUN : donma ve takılma sorunu mevcut.
------
PC için tüm uygulamalar, bileşenler güncel ve orjinal durumdadır.
-------
SİSTEM BİLEŞENLERİ :
+ MSİ 2060 EKRAN KARTI (Şu an farklı bir bilgisayarda kullanıyorum ekran kartında bir sıkıntı yok.)
+ MSİ Z790 P DDR5 WIFI ANAKART (Bana anakartta sorun oldugunu söylediler garantiye verdim ve bir sorun olmadıgını test ettiklerini söylediler .)
+ İ5 13600 KF İŞLEMCİ
+ DDR5 XPG 6000 MHZ CL 30 RAM 32 GB
+ DeepCool LT720 WH ARGB 360 mm İşlemci Sıvı Soğutucu
+ CORSAİR 750W GÜÇ KAYNAĞI
+ WARMACH PC KASASI
3 kere pc tamiri için götürdüm fakat bir türlü sorunu çözemedim hepsi farklı bir şey söyleyip gönderiyor .
ramlerde sıkıntı yok ekran kartında da yok anakartı garantiye götürdüm ordanda bir şey çıkmadı başka ssd taktım farklı ekrankartı ile denedim farklı psu taktım hiç biri fayda etmedi problem ile ilgili bir fikri olan varmıdır .
Bilgisayar açıldıktan kısa süre sonra donuyor hiç bir tepki vermiyor .

Era.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
185
İsim
Serkan Barındık
Temiz format atıp denedin mi?

Talha-

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
115
İsim
TALHA GOKDEMİR
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayar
Benim bilgisayarda ara ara 2 3 saniyelik donma ve ses robotikleşmesi oluyordu. Bios güncellemesi ve windows güncellemeleri yaptıkça azaldı ve şuan nerdeyse hiç olmuyor. Format atıp güncel bios kur. Format atmak istemiyorsan bios güncelle ve windows güncelleme varsa onu yapıp bak düzelecek mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Polat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bios güncelledim . temiz format atmayıda denedim format sırasında donuyor .

Top Bottom