Kamina 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 11,850 En İyi Cevap 1 18 Nisan 2021 #14 T0XĮĆ yazmış: @Canbazx @Kamina mavi faber silgiyle iyice sildim altın yerleri slot değiştirdim hala aynı sorun var Devamı için tıklayın... O zaman bilemiyorum hocam kusura bakma.
T0XĮĆ yazmış: @Canbazx @Kamina mavi faber silgiyle iyice sildim altın yerleri slot değiştirdim hala aynı sorun var Devamı için tıklayın... O zaman bilemiyorum hocam kusura bakma.
T T0XĮĆ 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 407 Dahası Reaksiyon skoru 173 İsim Buğra demir 18 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 Kamina yazmış: O zaman bilemiyorum hocam kusura bakma. Devamı için tıklayın... Üfff pc ciyede gitmek istemiyorum ya
Kamina yazmış: O zaman bilemiyorum hocam kusura bakma. Devamı için tıklayın... Üfff pc ciyede gitmek istemiyorum ya
Canbazx 80+ Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 262 Dahası Reaksiyon skoru 151 İsim Berkay İlgilendiği Kategoriler pc donanım-otomobiller 20 Nisan 2021 #16 T0XĮĆ yazmış: @Canbazx @Kamina mavi faber silgiyle iyice sildim altın yerleri slot değiştirdim hala aynı sorun var Devamı için tıklayın... ram bozuk olabilir ekran kartı veya disk bozuk olabilir bilgisayarcıya gitme vakti gelmiş
T0XĮĆ yazmış: @Canbazx @Kamina mavi faber silgiyle iyice sildim altın yerleri slot değiştirdim hala aynı sorun var Devamı için tıklayın... ram bozuk olabilir ekran kartı veya disk bozuk olabilir bilgisayarcıya gitme vakti gelmiş
T T0XĮĆ 80+ Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 407 Dahası Reaksiyon skoru 173 İsim Buğra demir 21 Nisan 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Canbazx yazmış: ram bozuk olabilir ekran kartı veya disk bozuk olabilir bilgisayarcıya gitme vakti gelmiş Devamı için tıklayın... Ram ve ekrn kartı sağlam hocam arkadaşta denedik sağlam hocam
Canbazx yazmış: ram bozuk olabilir ekran kartı veya disk bozuk olabilir bilgisayarcıya gitme vakti gelmiş Devamı için tıklayın... Ram ve ekrn kartı sağlam hocam arkadaşta denedik sağlam hocam
B beskazalichinese 80+ Bronze Katılım 25 Aralık 2020 Mesajlar 1,968 Dahası Reaksiyon skoru 1,007 İsim Sadettin Y 21 Nisan 2021 #18 sistem gelmiyorsa sorun harddisk olabilir. Goruntuyle ilgili sorun da goruntuyu ekran kartından alıyorsan ondan olabilir.
sistem gelmiyorsa sorun harddisk olabilir. Goruntuyle ilgili sorun da goruntuyu ekran kartından alıyorsan ondan olabilir.