Neler Yeni

Bilgisayarım açılmıyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan Gün
İyi günler cuma gecesi bilgisayarım birden kapandı. Önce sigorta attı veya elektrik kesildi sandım ama ikiside yerindeydi. Daha sonra gece olduğu için yarın bakarım diyip yattım. Bilgisayara hiçbir şekilde güç gitmiyordu bu yüzden güç kaynağım arızalandı diye düşündüm ama kuzenimin bilgisayarında güç kaynağım çalışıyordu onun güç kaynağı benim bilgisayarda çalışmıyordu daha sonra kabloda bir arıza olabilir diye onun kablosunuda denedim ama problem çözülmedi hala bilgisayar açılmıyordu sisteme güç gitmiyordu bende anakartımdan şüphelendim garantisi devam ediyor servise vereyim diye söktüm parçaları ve işlemcimi sökerken harici fana yapıştığını fark ettim pinlerde bir problem yok acaba sorun bu yüzden olabilir mi eğer bu yüzden değilse de böyle geri montaj etmem sıkıntı çıkarır mı çünkü baya sağlam yapışmış arada jelatin yoktu çıkardığımı hatırlıyorum. Eğer problem işlemcideyse dahi bilgisayara güç gitmesi gerekmez mi? Örneğin led kasa fanlarının yanması gerekmez mi
ecc4194f-0a36-4bce-9ee1-2c5665760fdf.jpeg

mindo

80+
İyi günler cuma gecesi bilgisayarım birden kapandı. Önce sigorta attı veya elektrik kesildi sandım ama ikiside yerindeydi. Daha sonra gece olduğu için yarın bakarım diyip yattım. Bilgisayara hiçbir şekilde güç gitmiyordu bu yüzden güç kaynağım arızalandı diye düşündüm ama kuzenimin bilgisayarında güç kaynağım çalışıyordu onun güç kaynağı benim bilgisayarda çalışmıyordu daha sonra kabloda bir arıza olabilir diye onun kablosunuda denedim ama problem çözülmedi hala bilgisayar açılmıyordu sisteme güç gitmiyordu bende anakartımdan şüphelendim garantisi devam ediyor servise vereyim diye söktüm parçaları ve işlemcimi sökerken harici fana yapıştığını fark ettim pinlerde bir problem yok acaba sorun bu yüzden olabilir mi eğer bu yüzden değilse de böyle geri montaj etmem sıkıntı çıkarır mı çünkü baya sağlam yapışmış arada jelatin yoktu çıkardığımı hatırlıyorum. Eğer problem işlemcideyse dahi bilgisayara güç gitmesi gerekmez mi? Örneğin led kasa fanlarının yanması gerekmez miAlıntıyı görüntüle
at çöpe gitsin kral

codcubiri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,189
İsim
Ömür
İyi günler cuma gecesi bilgisayarım birden kapandı. Önce sigorta attı veya elektrik kesildi sandım ama ikiside yerindeydi. Daha sonra gece olduğu için yarın bakarım diyip yattım. Bilgisayara hiçbir şekilde güç gitmiyordu bu yüzden güç kaynağım arızalandı diye düşündüm ama kuzenimin bilgisayarında güç kaynağım çalışıyordu onun güç kaynağı benim bilgisayarda çalışmıyordu daha sonra kabloda bir arıza olabilir diye onun kablosunuda denedim ama problem çözülmedi hala bilgisayar açılmıyordu sisteme güç gitmiyordu bende anakartımdan şüphelendim garantisi devam ediyor servise vereyim diye söktüm parçaları ve işlemcimi sökerken harici fana yapıştığını fark ettim pinlerde bir problem yok acaba sorun bu yüzden olabilir mi eğer bu yüzden değilse de böyle geri montaj etmem sıkıntı çıkarır mı çünkü baya sağlam yapışmış arada jelatin yoktu çıkardığımı hatırlıyorum. Eğer problem işlemcideyse dahi bilgisayara güç gitmesi gerekmez mi? Örneğin led kasa fanlarının yanması gerekmez miAlıntıyı görüntüle
Bazen güç gitmiyor basılı tutmak gerekiyor yapışma konusu termal macun yüzünden bi termal macun yenile öyle tak

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ozan Gün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir yanık kokusu geliyormu yada kullandığınız çoklu priz veya priz sağlammı bakşa priz de denedimizmi
Prizde telefonum şarj oluyor problem yok farklı prizde de denedim orda da çalışmıyor yanık kokusu yok zaten güç kaynağında sorun yok

Top Bottom