Neler Yeni

Çözüldü✓ Bilgisayarım kendi kendine elektrik kesilir gibi kapandı

resl4ge

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
YAVUZ SELİM ÇAYAN
Bilgisayarım masaüstün de stabil bir şekil de çalışır iken kendiliğinden birden elektrik kesilmiş gibi kapandı.
Sonrasın da tekrardan açma tuşuna bastığım da fanların ışığı yarım saniye ve fanlar yarım tur bile dönmeden güç kesildi.
Sonrasın da hangi donanımlar da problem olabilir diye tek tek çıkarıp açmayı denedim durum aynıydı.En son olarak ekran kartı pinini çıkardım ama ekran kartını anakarttan sökmeden power tuşuna bastım bilgisayar açıldı ama o ekran kartındaki pin yuvalarından alevlenme geldi koku geldi hızlıca fişi çektim.
Ekran kartı yanmış olabilir mi veya bu sorun neden kaynaklı olabilir. Bir bilgisayar alacak daha özellikle bir ekran kartı alabilecek daha duruma sahip değilim o yüzden bu konu önemli sizden ricam çözüm nitelikli olmanız fikir yürütebiliriz lütfen yardımcı olun.
power supply yetersiz kaldığı için olmuşdur,size tavsiyem powersupply ınızı kontrol edin,ondan olduğuna karar verirseniz, daha güçlüsüyle değiştirin düşük wolt lu kaldığı için,diğer parçalara zarar vermiş de olabilir psu nuz onu yükseltince sorunun düzeleceğini düşünüyorum.

vvarşive

80+
power supply yetersiz kaldığı için olmuşdur,size tavsiyem powersupply ınızı kontrol edin,ondan olduğuna karar verirseniz, daha güçlüsüyle değiştirin düşük wolt lu kaldığı için,diğer parçalara zarar vermiş de olabilir psu nuz onu yükseltince sorunun düzeleceğini düşünüyorum.
Olabilir fakat bu pcyi itopya üzerinden hazır aldım yaani öyle bir durumu göz ardı edeceklerini düşünmüyorum ama psu bozulmuş ta olabilir doğru

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,028,668
Üyeler
163,032
Son üye
thearmy
Top Bottom