Bilgisayarım açılmıyor

Reaksiyon skoru
44
Dün sorunsuz çalışıyordu bugün açmak istediğimde siyah ekranda kalıyor bios pilini çıkarttım bekledim yinede açılmadı sizce neden olabilir

Ramları çıkar sonra slotları ve çıkardığın ramları temizle. 2 tane ram varsa tek tek deneyebilirsin. yerleri değiştirerek dene.

Sistem ekran kartlı mi?
Hayır ryzen 5 3400g apu işlemci var
Post automatically merged:

Dün sorunsuz çalışıyordu bugün açmak istediğimde siyah ekranda kalıyor bios pilini çıkarttım bekledim yinede açılmadı sizce neden olabilir
Bilgisayarı açtığımda discord kendi açılıyor ses kapayıp açma tuşu aramıştım ona bastığımda ses geliyor yani PC açılıyor ama görüntü gelmiyor bidefasında daha olmuştu bilgisayarcı ya götürdüğümde kablo falan değişmeden açılmıştı yine aynı sorun oldu

Aynı şeyi yaşamıştım, bi' gün önce açılan makine ertesi gün açılmadı. Anakart gitmiş...

Hayır ryzen 5 3400g apu işlemci var

Bilgisayarı açtığımda discord kendi açılıyor ses kapayıp açma tuşu aramıştım ona bastığımda ses geliyor yani PC açılıyor ama görüntü gelmiyor bidefasında daha olmuştu bilgisayarcı ya götürdüğümde kablo falan değişmeden açılmıştı yine aynı sorun oldu
Senin mevzu başka o zaman, tamamen siyah ekran ve hiç bi'şey açılmıyor diye düşündüm.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri