ölücüadam42
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 265
Tierlist c vermiş ama gd gold kadar(b+) destansı değilmarka güzel fakat HP'nin element serisi çok kötü en düşük sistemler harici önermem problem yaratır.

Tierlist c vermiş ama gd gold kadar(b+) destansı değilmarka güzel fakat HP'nin element serisi çok kötü en düşük sistemler harici önermem problem yaratır.
Tierlist c vermiş ama gd gold kadar(b+) destansı değil![]()
Hayda burda c çevirmişler yanlış mı bakıyorum ben
bu hangi liste hocamHayda burda c çevirmişler yanlış mı bakıyorum ben
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Pardon br dd modeli değil mi benim attığım sizin listede o psu yok
Şimdi çözdüm aynı dosyaya bakıyoruz ama benim baktığım kısım farklıbu hangi liste hocamçeşitlilik işime yarar atabilirmisiniz.
vaaay güzelmiş bak teşekkür ederim bilgi için yine de bütçe varsa B+ bir psu daha iyi olur.Şimdi çözdüm aynı dosyaya bakıyoruz ama benim baktığım kısım farklı
Benim baktığım kısma daha kısıtlı bilgiye sahip oldukları(?) psuları da eklemişler
Hp tr özel üretmiş bunu![]()
Oda b almış kötü psu değilCOOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MPE 7501 ACABW BEU 80PLUS BRONZE 750W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu nasıl
Borç harç alıcaz artık bir şekil bu fiyat bazında bişey o zaman.Oda b almış kötü psu değil
benim analartım gddr4 3050 ise gddr6 o yüzden olabilir mi sizceBorç harç alıcaz artık bir şekil bu fiyat bazında bişey o zaman.Benim bilgisayarcı bi tanıdık var ona da danışayım çözümü onla da bulabilirsek paylaşırım.
Corsairinki varken corsairinkini öneririm benpsu 2016-2018 diyorsun yani ömrünü doldurmuş olabilir çok yüksek ihtimal , markası da çok iyi psu üretmiyor muhtemelen ömrünü doldurmuştur.
https://www.akakce.com/power-supply...d-hp1-j750gd-f12s-750-w-fiyati,513006375.html ben bunu öneririm.
hocam attığınız psu bende var ama hak ettiği 4k değil başka modeller daha iyi olurpsu 2016-2018 diyorsun yani ömrünü doldurmuş olabilir çok yüksek ihtimal , markası da çok iyi psu üretmiyor muhtemelen ömrünü doldurmuştur.
https://www.akakce.com/power-supply...d-hp1-j750gd-f12s-750-w-fiyati,513006375.html ben bunu öneririm.
Yok artıkbenim analartım gddr4 3050 ise gddr6 o yüzden olabilir mi sizce