Minidump dosyalarını atar mısın. Ramlerden şüpheleniyorum.Yılbaşında 2 defa aldım. O zamanda R6 oynuyordum
Ramler ne durumda?Tam anlamadım ama 2600x ile kullanıyorum ve Tomahawk Max gibi bir anakartda sıkıntı çıkaracağını düşünmüyor
forum.donanimarsivi.com
Minidump dosyam boş. Daha önceden CCleaner kullanmıştım.[Rehber] Minidump Dosyalarını Paylaşmak
Başka bir forumdan rehber gösterildiği için bir konunun kapatıldığını öğrendim, bu yüzden burada kullanılması için bu rehberi oluşturuyorum. Minidump dosyaları nedir? Mavi ekran hatası aldığınız zaman ekranda bir yüzde değeri görürsünüz. Bu esnada bilgisayar, mavi ekrana sebep olan olayları...forum.donanimarsivi.com
Biraz araştırdımda herhalde Wattman hatası alıyorum. Önerebileceğiniz ayar var mı?[Rehber] Minidump Dosyalarını Paylaşmak
Başka bir forumdan rehber gösterildiği için bir konunun kapatıldığını öğrendim, bu yüzden burada kullanılması için bu rehberi oluşturuyorum. Minidump dosyaları nedir? Mavi ekran hatası aldığınız zaman ekranda bir yüzde değeri görürsünüz. Bu esnada bilgisayar, mavi ekrana sebep olan olayları...forum.donanimarsivi.com
Wattman hatasını çözmek zor. Önerebileceğim tek çözüm DDU ile ekran kartı driverlarını silip tekrardan güncel WHQL driverını yüklemen.Biraz araştırdımda herhalde Wattman hatası alıyorum. Önerebileceğiniz ayar var mı?