banada olmuştu format attım düzeldi3 4 güne kadar her şey normaldi ama şaunda 1 klasör açmaya çalışsam çok geç açılıyo başlat menüsünü klavyeden tıklamadanda açılmıyor felan nasıl düzeltebilirim bunu
windows ayarları ile oynadınız mı 3. parti uygulama üzerinden3 4 güne kadar her şey normaldi ama şaunda 1 klasör açmaya çalışsam çok geç açılıyo başlat menüsünü klavyeden tıklamadanda açılmıyor felan nasıl düzeltebilirim bunu
hayır sadece yönetici bir hesap açmıştımwindows ayarları ile oynadınız mı 3. parti uygulama üzerinden
sağ tık görev yöneticisi açıp işlemlerin ssini atar mısınhayır sadece yönetici bir hesap açmıştım
crack yazılım kullanıyor musunhayır sadece yönetici bir hesap açmıştım
evetcrack yazılım kullanıyor musun
atayimde ekran alıntısı aracını açamıyom başlat menüsünden sadece kapama yeniden başlatma gibi yerlere tıklayabiliyorumsağ tık görev yöneticisi açıp işlemlerin ssini atar mısın
crack yazılımdan olmustur muhtemelen hocam bende 3.parti uygulamalar kullanarak oynamıştım ayarlarla baya bi sorun olmustu temiz bir format atın hiç uğraşmayın sorunu bulup çözmekleevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
atayimde ekran alıntısı aracını açamıyom başlat menüsünden sadece kapama yeniden başlatma gibi yerlere tıklayabiliyorum
Peki antivirüs olarak ne kullanıyorsun? Ve aktif mi?
şuandada masaüstü dondu hiç bir şey yapamıyorumevet
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
atayimde ekran alıntısı aracını açamıyom başlat menüsünden sadece kapama yeniden başlatma gibi yerlere tıklayabiliyorum
windows defenderi kulanıyorum aktif değilPeki antivirüs olarak ne kullanıyorsun? Ve aktif mi?
Aktif et o zaman.windows defenderi kulanıyorum aktif değil
aktif etimAktif et o zaman.
Ya da Kaspersky yükleyip sistemi tarat.
Tarama yap.aktif etim