O bilgisayar nasıl kasıyor pingtir o pingASUS ROG STRIX B450-F AMD Ryzen™5 3600X TUF GTX1660 Ti CORSAIR 16GB(2x8GB) DDR4 3200 Mhz Hadron Hd413 600w Power Supply
valla kasıyor spray felan atamıyorum smoke gelınce fps dusuyor buyuk fıghtlarda pingin okadar onemı varmıO bilgisayar nasıl kasıyor pingtir o ping
ney asus tuf 3 degılseAlıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
hadron PSU berbat keske almasaydın
ve eger o asus tuf 3 değilse yada evo modeli değilse ısınır
Ekran kartından bahsediyorvalla kasıyor spray felan atamıyorum smoke gelınce fps dusuyor buyuk fıghtlarda pingin okadar onemı varmı
ney asus tuf 3 degılse
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...6gb-gddr6-192bit-dx12-nvidia-ekran-karti.html bu ekran kartımEkran kartından bahsediyor
Psu n çok kötü harbiden 80+ bile değil bilgisayarın elektrik kesildiğinde çöp olabilir. Konsola bir fpsmax_0 yazASUS ROG STRIX B450-F AMD Ryzen™5 3600X TUF GTX1660 Ti CORSAIR 16GB(2x8GB) DDR4 3200 Mhz Hadron Hd413 600w Power Supply
Alıntıyı görüntüle
hadron PSU berbat keske almasaydın
ve eger o asus tuf 3 değilse yada evo modeli değilse ısınır
Hocam ping 100 ve üzerinde oynayamazsın sinirlenirsin 80 70 çok güzeldir tadından yenmezvalla kasıyor spray felan atamıyorum smoke gelınce fps dusuyor buyuk fıghtlarda pingin okadar onemı varmı
ney asus tuf 3 degılse
Ya parçalarda bi sorun var ya da cidden pingtir çünkü sistemin cs go nun içinden bile geçerASUS ROG STRIX B450-F AMD Ryzen™5 3600X TUF GTX1660 Ti CORSAIR 16GB(2x8GB) DDR4 3200 Mhz Hadron Hd413 600w Power Supply
Bende o meşhur ısınan tuf modeli var ancak kasma ve donma hiç yapmıyor. Arkadaşın sorunu bunla alakalı olamaz.ve eger o asus tuf 3 değilse yada evo modeli değilse ısınır