abdullah yılmaz
80+
- Reaksiyon skoru
- 2
ben pc min mx 110 kartını kullanmasını istiyorum onu nasıl yapcam şu an uhd graphic 620 nmi ne kullanıyor onu istemiyom yardım edin fps im çok düşük
Nvidia sürücüleriniz kuruluysa Nvidia Denetim Masası'ndan öncelikli GPU'yu seçmeniz lazım.ben pc min mx 110 kartını kullanmasını istiyorum onu nasıl yapcam şu an uhd graphic 620 nmi ne kullanıyor onu istemiyom yardım edin fps im çok düşük
Alıntıyı görüntüle
oyunu açtığımda nvidia kartlamı başlıyor o zmn ?Nvidia denetim ayarlarından yapabilirsiniz masaustunde HD grapichsi kullanması normal
Oyunda Nvidia kulanmasi lazım kulanmazsa onu denetim masasından ayarlicanoyunu açtığımda nvidia kartlamı başlıyor o zmn ?
Bilgisayarın windows 10 diye tahmin ediyorum. Arama kısmına grafik ayarları yaz, göz at kısmından istediğin uygulamanın exe'sini seç ve kaydet. Üstüne tıklayıp hangi ekran kartında çalıştırmak istediğini belirt.ben pc min mx 110 kartını kullanmasını istiyorum onu nasıl yapcam şu an uhd graphic 620 nmi ne kullanıyor onu istemiyom yardım edin fps im çok düşük
Alıntıyı görüntüle
csgo nun exesini bulamıyorum nasıl bulucam ?Bilgisayarın windows 10 diye tahmin ediyorum. Arama kısmına grafik ayarları yaz, göz at kısmından istediğin uygulamanın exe'sini seç ve kaydet. Üstüne tıklayıp hangi ekran kartında çalıştırmak istediğini belirt.
steame yapsam olurmu cs yi etkilermicsgo nun exesini bulamıyorum nasıl bulucam ?
Etkilemez steami aç csye sağ tıkla özelikler ordan yerel dosyalara gircsgo nun exesini bulamıyorum nasıl bulucam ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
steame yapsam olurmu cs yi etkilermi