Bilgisayarım Donuyor

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar bilgisayarımda daha önce olmayan bir sıkıntı ile karşılaştım uzun zaman kullanmadığım bilgisayarı kurdum ve yaklaşık 2 hafta kadar hiç bir sıkıntı olmadan kullandım lakin son bir kaç gündür sorun yaşıyorum donma yaşandı ve kapat aç yapınca sorun düzeltme mavi bir ekran geldi düzelmedi bir ekranda bios ayarları ile alakalı geldi bende orada normal düzgün ayarlara mı dön öyle bişeyi seçtim ve artık çoğu şeyi yaparken 10 dk sonra donuyor kasadan açma kapama tuşuna basıyorum ses yok maus klavye çalışmıyor biosla mı alakalı uzun zamandır toz ve termal macunu yaklaşık 6 yıldır değiştirmememle alakalı mı bilmiyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden yardımı olan okuyan arkadaşlara teşekkürler.
(Format attım hiç bir şey yüklü değilken bile uygulama yüklerken 10 dk sonra gene dondu)

BİLGİSAYAR PARÇALARI

İşlemci = Intel Core i5-9400F
Ekran kartı = NVIDIA GeForce GTX 1650
Anakart = MSI H310M PRO-VDH PLUS
Ram = 8 gb ram 2666
Depolama = Kingston 480GB HyperX Fury

Bu donmalar dan önce herhangi bir yazılım vs indirdin mi

Bi yama uygulaması indirdim evet ama virüs taraması yatım daha sonrasında trojan bulaşmıştı kaldırdıö ve 0 dan format atmıştım
Baska oyunda olmuyor da cs de oluyorsa cs Ile alakalı bir problem olabilir, başka bir depolama alanına taşıyıp ordan açmayı dene

Geri