Bilgisayarım kapanıyor

Reaksiyon skoru
0
GPU oyunlarda 95 100 derecelere çıkıyor ve kapanıyor 300 w psu var ama 80+değil ekran kartı amd hd 4670 ekran kartı değissem sorun çözülürmü

1-İşlemcide termal macun varmı?
2-Soğutucu takılımı?
1 evet değişeli 1 ay oldu
2 işlemcide takılı zaten ekran kartım 100 derecelere çıkıyor ama 300 w psu var +sız yeter mi
Post automatically merged:

sıcaklık 100 fenan olunca kapanır
soğutması ile alakalı uv yapın
UV ne demek bilmiyorum açıklarsan sevinirim

1 evet değişeli 1 ay oldu
2 işlemcide takılı zaten ekran kartım 100 derecelere çıkıyor ama 300 w psu var +sız yeter mi

UV ne demek bilmiyorum açıklarsan sevinirim
kanka soğutması berbat ya da olması gerekenden fazla çalışıyor
uv çalışma hızını düşürür

RX 550 almayı düşünüyorum Asus un sorun çözülür mü çözulmesse çünkü 800 TL çöpe gider kesin gider de mi
rx 550 almayın gt1030 dan daha düşük bir kart. Alacaksanız bile teknolojik alet sonuçta bozulma riski olabilir.

kanka soğutması berbat ya da olması gerekenden fazla çalışıyor
uv çalışma hızını düşürür
Yeni ekran kartı alsam geçer mi yoksa başka bir şeyden dolayı kapanma ihtimali var mı ben şimdi bir oyuna girip herşeyin sıcaklığını yazıcam

rx 550 almayın gt1030 dan daha düşük bir kart. Alacaksanız bile teknolojik alet sonuçta bozulma riski olabilir

Zaten lol gibi oyunlar oynayan biriyim öyle iyi performans a gerek yok ucuz olsun soğutsun yeter kafasındayım

Yeni ekran kartı alsam geçer mi yoksa başka bir şeyden dolayı kapanma ihtimali var mı ben şimdi bir oyuna girip herşeyin sıcaklığını yazıcam

Zaten lol gibi oyunlar oynayan biriyim öyle iyi performans a gerek yok ucuz olsun soğutsun yeter kafasındayım
şahsen 100tl'Den sat rx460 al
çok eski bi kart çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,201,169
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri