Bilgisayarım Kendiliğinden Kapanıyor !

Reaksiyon skoru
58
Ekran 2-3 saniyeliğine donup no sinyal diyor.her şey kapanıyor ama fanlar hala dönüyor.Isınmadan kaynaklı değil.Ne zaman nerde olucağı hiç belli olmuyor dün hiç olmadı ama bugün açar açmaz oldu.Arkada müzik açıktı cızzz diye sese dönüştü oda.Psu arızalı diye değiştirdim 2-3 hafta düzeldi sonra ben kabloları çıkarıp takınca aynı şey olmaya başladı.Herhalde yine psu dan.

Psu: FSP 60ahbc 500w

Kardeşim aynı sorun benim de başımda hemen hemen çok benzer. Ben pcyi yeni açtıktan sonra direkt kulanmaya başlarsam 2-3 dk içinde kitleniyor ve arkada ses açıksa cızz diye ses geliyor ekran gidiyor kasada ışıklar falan yanmaya fanlar dönmeye devam ediyor. Mouse falan tıklıyom ışıkları yanıp sönüyor her tıklamamda. O yüzden Pcyi ilk açtıktan sonra 2-3 dk hiç kullanmıyorum kendine gelmesini bekliyorum sonra devam kullanmaya.

Kardeşim aynı sorun benim de başımda hemen hemen çok benzer. Ben pcyi yeni açtıktan sonra direkt kulanmaya başlarsam 2-3 dk içinde kitleniyor ve arkada ses açıksa cızz diye ses geliyor ekran gidiyor kasada ışıklar falan yanmaya fanlar dönmeye devam ediyor. Mouse falan tıklıyom ışıkları yanıp sönüyor her tıklamamda. O yüzden Pcyi ilk açtıktan sonra 2-3 dk hiç kullanmıyorum kendine gelmesini bekliyorum sonra devam kullanmaya.
Nasıl düzeltebilirim ?

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Garip bir olay.

Sorun ramlarde olabilir. ama bende de fx8350 var iken aynı sorunu yaşıyordum psu da değildi sorun. biosa girdim fx 8350 de turbo boost ile 4ghz den 4.2ye yükseliyordu o turbo boostu kapattım sorun tamamen kalkmıştı

Nasıl düzeltebilirim ?

SM-J610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kanka şimdi seninkiyle benim sorun bire bir aynı değil. Sende ne zaman olacağı belli değil diyorsun benimki sabit her zaman pcyi açar açmaz kullanmaya başlayınca kitleniyor kasadan res atıyorum düzeliyor bida olmuyor. İmkanın varsa sıfırdan temiz bir format at pc yeni alınmış gibi olsun öyle temiz kurulum yap bakalım olacakmı o hata bida.

Geri