Bilgisayarım Laptop Nasıl Temizleyebilirim2

Reaksiyon skoru
0
Bilgisayarım 5 yıllık daha önce hiç temizlemedim ve Csgo da 70 80 fps alıyorum arada 60'ara düşüyor aynı zamanda termal macun da sürsem fps artarmı bu konularda baya bi acemiyim yardım ederseniz sevinirim.

Termal macun işlemci sıcaklığını düşerecektir,temizlemenizde fayda var.

İlk önce garantisi varmı diye kontrol et yoksa bir yıldız tornavida al ve aç sonra neyi nerden söktüğüne iyi bak aklımda tutamazsan fotoğraf çek işlemcinin ekran kartının termal macununu temizle ve yenile sert temizleme anakartını bir fırça yardımı ile temizleyebilirsin

5 yıllık bir laptopta garanti olucağını düşünmüyorum rahat rahat açabilirsin vidaların yerlerini video veya fotoğrafla kaydetmeni öneririm fanın hava üflediği yerdeki tozları temizle ve termal macunu yenile internetten veya bilgisayarcılardan ucuz bir termal macun alabilirsin sıkıntı olmaz ama bilgisayarcılar gereksiz pahalıya satıyor internetten alman daha iyi olur terma işlemci ve ekran kartı üstüdeki macun kurumuştur bir peçeteye kolanya damlatıp silebilirsin bir sorun olmaz

Bilgisayarım 5 yıllık daha önce hiç temizlemedim ve Csgo da 70 80 fps alıyorum arada 60'ara düşüyor aynı zamanda termal macun da sürsem fps artarmı bu konularda baya bi acemiyim yardım ederseniz sevinirim.
kesinlikle artar 6-12 ayda bir temizlemen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,537
Üyeler
189,857
Son üye
Frekans76
Geri