Bulkyapanobez
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam açıkçası kafamdaki fiyat monitör dahil 50 gibi. Öyle aman aman da bir sorun göremedim diyebilirim
Parçalar çok iyi sistem baya sağlam total ederi 40K olur ama 40K ya günümüzde 3080 Tİ yerine 3080 veya 6900XT tercih edilip ileriye dönük olması açısından AM5 bir sistem toplayınca yine benzer fiyatlara geliyor ve belli oranda bir çok parçayı sıfır alabiliyor.Eğer hızlı satmak istiyorsan 36-37K ya hızlı gider ama 40K ya alıcı bulmak istersen belli bir süre beklemen gerekecektir.Yerinde olsam teker teker satarım sonuçta şuan piyasada toplu satmak pekte karlı bir durumda değil.İyi günler, motor almak için bilgisayarımı satmaya karar verdim özelliklerim şu şekilde.
Gün içinde sarı siteye ilana koymayı düşünüyorum.
MSI ventus rtx 3080ti
AMD ryzen 7 5700x3d ( 22 ay garantili)
Arctic freezer III 240mm ( 22 ay garantili)
Asus tuf b450 plus gaming
Corsair vengeance 8x2 3600mhz ( 6 ay garantili)
Gigabyte 750w 80+ Gold
Kingston 1 TB M2 SSD ( 22 ay garantili)
Dark guardian Pro
philips evnia 27m2n5500 ( 22 ay garantili)
Teker teker satsam anakart,SSD, işlemci, ram ve sıvı soğutma kombinasyonu yapabilir miyim sence kral. Ekran kartı, kasa ve PSU da ayrı satarımTeker teker satarsan daha iyi kar yaparsın kral
Acelem yok hocam monitör dahil 50 benim için uygundur, açıkçası fiyatı da çok absürt koyduğumu düşünmüyorum.35-40 arası hızlı gider diye düşünüyorum, 50'ye koyarsan bekletir öyle koyacaksan da pazarlık ile 45-46 kadar düşebilirsin
fiyatınız sattığınız parçalara göre öyle çok uçuk bir fiyat değil sadece biraz tuzlu geldi bana ama açık konuşmak gerekirse eski bir sisteme 50 vereceğime ddr5 bir sistem ve güncel bir ekran kartı tercihim olur hocam o yüzden zaten fiyatları size öyle söyledimAcelem yok hocam monitör dahil 50 benim için uygundur, açıkçası fiyatı da çok absürt koyduğumu düşünmüyorum.
Yapılabılır yanı 5700 eskımedı hala gucluTeker teker satsam anakart,SSD, işlemci, ram ve sıvı soğutma kombinasyonu yapabilir miyim sence kral. Ekran kartı, kasa ve PSU da ayrı satarım