Bilgisayarım ne kadar eder?

kerem549

80+
Reaksiyon skoru
1
Arkadaşlar merhaba, evde boşta duran bir laptop vardı, arkadaşım canlı ders için almak istedi. 1000 lira veririm dedi bilgisayarın cd yeri yok. Önceden kullandığım dönemlerde hard disk zarar görmüştü yerine ssd takılmış sanırım. Bilgisayarın tek eksiği cd yeri olmaması sizce bu sistem ne kadar eder?
0.PNG
1.PNG
2.PNG
3.PNG

Arkadaşlar merhaba, evde boşta duran bir laptop vardı, arkadaşım canlı ders için almak istedi. 1000 lira veririm dedi bilgisayarın cd yeri yok. Önceden kullandığım dönemlerde hard disk zarar görmüştü yerine ssd takılmış sanırım. Bilgisayarın tek eksiği cd yeri olmaması sizce bu sistem ne kadar eder?
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
1.500-1.600 lira civarında ederi var bence.

Arkadaşlar bilgisayarı 1700 e koydum 1500 son diyorum genelde. 1500 dediklerimden dönüş alamadım. Birisiyle anlaştım, anlaştığım insan tanıdık çıktığı için 1250 dedik sizce uygun mu?

Arkadaşlar bilgisayarı 1700 e koydum 1500 son diyorum genelde. 1500 dediklerimden dönüş alamadım. Birisiyle anlaştım, anlaştığım insan tanıdık çıktığı için 1250 dedik sizce uygun mu?
Uygun sat gitsin

Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Az dolandir 1700 TL ne 2300 altı satma yazık edersin

Kimi sorsam 1700 eder dedi. Ben de 1500'den koydum. Aylar önce satmaya kalktığımda alıcı çıkmamıştı. Şimdi hazır alıcı çıkmışken satmak istiyorum. Yarın birkaç kişi ile 1500 için konuşacağım.

Cevap için teşekkürler.
Ya az pahalı ver işte

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,674
Üyeler
191,146
Son üye
zuled72n
Geri