Neler Yeni

Bilgisayarım neden böyle?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
Rx 5500 xt,R5 5600x,24 gb rame sahip olan bilgisayarım youtubedan tam ekran video izlerken bazen tüm bileşenler donuyor ve düğmesinden pcyi kapatıp açmam gerekiyor. Görev yöneticisini açtığımda %60dan %20ye düşüyor cpu kullanımı. Format atalı 2 hafta oldu ve torrent kullanan birisiyim. Siteleri hep güvenilir seçerim ondan sorun olduğunu düşünmüyorum. İşlemcim boşta 60 oyunda 80 derece civarı çünkü stok fan. Sizce neden ve nasıl çözerim?(tüm driverlar kurulu performans ayarları yapılı yıllardır pc kullanırım.)

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
fitbayan ve didi gibi kişilerden şaşmıyorsanız sorun olacağını düşünmem kullandığınız torrent uygulaması nedir ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fitbayan ve didi gibi kişilerden şaşmıyorsanız sorun olacağını düşünmem kullandığınız torrent uygulaması nedir ?
qbittorent kullanıyorum zamundudu net ve didi,sitimrip gibi yerlerden indiriyorum genelde.

ZODIAC_

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
981
İsim
Semi kaan Çakır
chrome kullanıyorsanız donanım hızlandırmayı kapatın düzeliyor

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
qbittorent kullanıyorum zamundudu net ve didi,sitimrip gibi yerlerden indiriyorum genelde.
o yerleri bilirim ve kullanırım zamundudu yu hiç kullanmadım fakat sitimrip,didi ve fitbayan i kullandım qbitorrent de en güvenli uygulamadır sorun bence driverdan kaynaklı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yusuf G
İlgilendiği Kategoriler
Oyun,Teknoloji,Elektrik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
chrome kullanıyorsanız donanım hızlandırmayı kapatın düzeliyor
opera gx kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

o yerleri bilirim ve kullanırım zamundudu yu hiç kullanmadım fakat sitimrip,didi ve fitbayan i kullandım qbitorrent de en güvenli uygulamadır sorun bence driverdan kaynaklı.
Goodbyedpi turkish kullanıyorum discord için onu virüs görüyor kaspersky falan ondan olabilir mi açık kaynak kodlu diye biliyorum.

jombo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
efe araci
opera gx kullanıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Goodbyedpi turkish kullanıyorum discord için onu virüs görüyor kaspersky falan ondan olabilir mi açık kaynak kodlu diye biliyorum.
Goodbyedpi yı hep açık kaynaklı olduğu için problemlidir diye kullanmadım fakat sorunun o olduğunu düşünmem.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,647
Üyeler
168,471
Son üye
batuhanckmk
Top Bottom