Çözüldü✓ Bilgisayarım siyah ekran gelip yeniden başlama sorunu 0x0116 nvlddmkm.sys sorunu

Melih22

80+
Reaksiyon skoru
3
Bilgisayarım yük altında iken sorun yok ama YouTube veya Google da bilgisayarı boşta bırakınca siyah ekran gelip reset atıyor cözümünü bulamadım

Bilgisayarım yük altında iken sorun yok ama YouTube veya Google da bilgisayarı boşta bırakınca siyah ekran gelip reset atıyor cözümünü bulamadım
Sistemin tam bileşenleri nedir?
Olay görüntüleyicisinde hata kodu var mı, varsa buraya fotosunu atabilir misin?
Bios güncel mi?

Sistemin tam bileşenleri nedir?
Olay görüntüleyicisinde hata kodu var mı, varsa buraya fotosunu atabilir misin?
Bios güncel mi?
Msi rtx 3060 12 gb. Amd ryzen 5 5600 msi b450m a pro max anakart 16 gb ram olay görüntüleyicisinde kernel 41 ve bu nvlddmkm.sys hatasını veriyor

Msi rtx 3060 12 gb. Amd ryzen 5 5600 msi b450m a pro max anakart 16 gb ram olay görüntüleyicisinde kernel 41 ve bu nvlddmkm.sys hatasını veriyor
Bios güncel mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şu linteki adımları uygulayın bir temiz driver kurulumu yapın, bakalım sorun çözülecek mi. nvlddmkm.sys bildiğim kadarıyla nvidia driver ile alakalı idi.

Bios güncel değil ise onu da güncelleyin.

Bios güncel mi
Hocam bios güncel değil galiba 04.11.2023 tarihinde aldım bilgisayarı ozamandan beri hiç güncellemedim

Bios güncel mi?

Şu linteki adımları uygulayın bir temiz driver kurulumu yapın, bakalım sorun çözülecek mi. nvlddmkm.sys bildiğim kadarıyla nvidia driver ile alakalı idi.

Ddu ile temiz bir kurulum yaptım fakat değişmedi

Bios güncel mi?

Ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemler ortaya cıkmaya başladı yeni sürümü 2 gün once yükledim o günden beri ara ara kapanmalar eski sürüme geri dönersem düzelirmi acaba

Ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemler ortaya cıkmaya başladı yeni sürümü 2 gün once yükledim o günden beri ara ara kapanmalar eski sürüme geri dönersem düzelirmi acaba
Önce Bios güncelleyin, eğer sorun çözülmezse, stabil çalışan nvidia sürümüne dönmek için yine DDU ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Ek olarak nvlddmkm.sys hatasını aldığınız tarih saat ile kernel 41 hatası aynı zamanda mı gerçekleşiyor ona da bakabilir misiniz?

Önce Bios güncelleyin, eğer sorun çözülmezse, stabil çalışan nvidia sürümüne dönmek için yine DDU ile temiz kurulum yapabilirsiniz.

Ek olarak nvlddmkm.sys hatasını aldığınız tarih saat ile kernel 41 hatası aynı zamanda mı gerçekleşiyor ona da bakabilir misiniz?
nvlddmkm.sys den once 1 kere kernel vermiş galiba resim bırakabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,529
Üyeler
183,132
Son üye
Ertt
Geri