Sistemin tam bileşenleri nedir?Bilgisayarım yük altında iken sorun yok ama YouTube veya Google da bilgisayarı boşta bırakınca siyah ekran gelip reset atıyor cözümünü bulamadım
Msi rtx 3060 12 gb. Amd ryzen 5 5600 msi b450m a pro max anakart 16 gb ram olay görüntüleyicisinde kernel 41 ve bu nvlddmkm.sys hatasını veriyorSistemin tam bileşenleri nedir?
Olay görüntüleyicisinde hata kodu var mı, varsa buraya fotosunu atabilir misin?
Bios güncel mi?
Bios güncel mi?Msi rtx 3060 12 gb. Amd ryzen 5 5600 msi b450m a pro max anakart 16 gb ram olay görüntüleyicisinde kernel 41 ve bu nvlddmkm.sys hatasını veriyor
Şu linteki adımları uygulayın bir temiz driver kurulumu yapın, bakalım sorun çözülecek mi. nvlddmkm.sys bildiğim kadarıyla nvidia driver ile alakalı idi.Msi rtx 3060 12 gb. Amd ryzen 5 5600 msi b450m a pro max anakart 16 gb ram olay görüntüleyicisinde kernel 41 ve bu nvlddmkm.sys hatasını veriyor
Bios güncel değil ise onu da güncelleyin.Msi rtx 3060 12 gb. Amd ryzen 5 5600 msi b450m a pro max anakart 16 gb ram olay görüntüleyicisinde kernel 41 ve bu nvlddmkm.sys hatasını veriyor
Hocam bios güncel değil galiba 04.11.2023 tarihinde aldım bilgisayarı ozamandan beri hiç güncellemedimBios güncel mi
Ddu ile temiz bir kurulum yaptım fakat değişmediBios güncel mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu linteki adımları uygulayın bir temiz driver kurulumu yapın, bakalım sorun çözülecek mi. nvlddmkm.sys bildiğim kadarıyla nvidia driver ile alakalı idi.
Bios güncel değil ise onu da güncelleyin.
Ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemler ortaya cıkmaya başladı yeni sürümü 2 gün once yükledim o günden beri ara ara kapanmalar eski sürüme geri dönersem düzelirmi acabaBios güncel mi?
Şu linteki adımları uygulayın bir temiz driver kurulumu yapın, bakalım sorun çözülecek mi. nvlddmkm.sys bildiğim kadarıyla nvidia driver ile alakalı idi.
Bios güncel değil ise onu da güncelleyin.
Önce Bios güncelleyin, eğer sorun çözülmezse, stabil çalışan nvidia sürümüne dönmek için yine DDU ile temiz kurulum yapabilirsiniz.Ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemler ortaya cıkmaya başladı yeni sürümü 2 gün once yükledim o günden beri ara ara kapanmalar eski sürüme geri dönersem düzelirmi acaba
Ek olarak nvlddmkm.sys hatasını aldığınız tarih saat ile kernel 41 hatası aynı zamanda mı gerçekleşiyor ona da bakabilir misiniz?Ekran kartımı güncelledikten sonra bu problemler ortaya cıkmaya başladı yeni sürümü 2 gün once yükledim o günden beri ara ara kapanmalar eski sürüme geri dönersem düzelirmi acaba
nvlddmkm.sys den once 1 kere kernel vermiş galiba resim bırakabilirimÖnce Bios güncelleyin, eğer sorun çözülmezse, stabil çalışan nvidia sürümüne dönmek için yine DDU ile temiz kurulum yapabilirsiniz.
Ek olarak nvlddmkm.sys hatasını aldığınız tarih saat ile kernel 41 hatası aynı zamanda mı gerçekleşiyor ona da bakabilir misiniz?
Olur, bırakabilirsiniz.nvlddmkm.sys den once 1 kere kernel vermiş galiba resim bırakabilirim
Olur, bırakabilirsiniz.
Olmassa son çare ya format yada garantiye götürcem yapsınlarOlur, bırakabilirsiniz.
Aynen hocam, en mantıklısı, hele garantisi varsa.Olmassa son çare ya format yada garantiye götürcem yapsınlar
Hocam nvidia sürümünü ddu ile temizleyip nvidianın sitesinden 576.28 sürümünu kurdum sorun çözüldü şuana kadar çökme donma yaşamadım yardımın için eywAynen hocam, en mantıklısı, hele garantisi varsa.