Neler Yeni

Bilgisayarım Windows 10 Kaldırır mı?

SorryImSoBussy

80+ Silver
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,986
İsim
HBE
Farkındaysan arkadaş minimum olarak 8GB demiş. Bunun doğrusunu bildirmek amaçlı yazdığımı anlayamadın yani.
Dostum minimum sistem gereksinimi 2 gb yazsa da 2 gb olunca yüklenir mi demek istiyorsun? Kullanıcı win 10'nu kullanmak için en az 8 GB ram'e sahip olmalı. Sen bir VM oluştur kur bakalım kurup çalıştırabilir misin?

Rica ediyorum...

2GB yazsa da günümüzde minimum gereksinim 8GB'dır w10 için. Bunun 2-3 GB I sistem, gerisi yapılacak işlemler içindir.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Dostum minimum sistem gereksinimi 2 gb yazsa da 2 gb olunca yüklenir mi demek istiyorsun? Kullanıcı win 10'nu kullanmak için en az 8 GB ram'e sahip olmalı. Sen bir VM oluştur kur bakalım kurup çalıştırabilir misin?

Rica ediyorum...

2GB yazsa da günümüzde minimum gereksinim 8GB'dır w10 için. Bunun 2-3 GB I sistem, gerisi yapılacak işlemler içindir.
Tabi VM kur RAM kullanımı iki windows ile birlikte iki katına çıksın sonra da aaa bak kaldırmıyormuş olsun değil mi? 4GB ram ile VM kurulmaz. Kaç yıllık windows 10 deneyimin var, kaç bilgisayara windows 10 kurdun bu zamana kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Minimum sistem gereksinimi demek sadece yükleyebilmek için gerekli demektir. Yükleyip düzgün kullanabilmek için bu değerin en az iki katı olmalı ki arkadaşın da PC 4 GB RAM ile stabil çalıştırır ama işte HDD engeli var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,213
Üyeler
162,653
Son üye
saefhan
Top Bottom