Neler Yeni

Yardım Bilgisayarıma bir şey Olmuşmudur

Ahmet+&₺_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet ylmz
Yok koku aldım ya nasıl anlayabilirim bir parçanın yandığını
Mesaj otomatik birleştirildi:

Termal macun ısınmış koku yapmış olabilirmi diyeceğim ama

Bilgisayar kendini resetledi ve koku geldi bende hemen fişi çektim ama parça bozulmuşmudur onu anlayamadım
kanak pc ısındığında plastik gibi hafifi bi kkoku gelir bazen sen onu sandın galiba

I am Jorge Jesus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
285
İsim
Yunus
Duman gözle görülmüyorki böle bişey olduğunda benim aklımda şöle bi soru işareti var kral boşta kalan pinler yanmış olabilirmi

Yani 4 pin anakart girişi boşta 4 pin daha var işlemci güç kablosunda yanma ihtimali varmıdır yoksa rahatlıyacağım

Çünkü yeni anakart aldım ondaki işlemci güç girişi 8 pin
Anladim sanmıyorum bisey olduğunu sistem çalışıyorsa toz yanmıştır hdd varsa görülur

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
kanak pc ısındığında plastik gibi hafifi bi kkoku gelir bazen sen onu sandın galiba
Anladım knk
Benim anakartımdaki cpu 12v girişi 4 pin boşta olan pinlerin yanmış olma ihtimali varmıdır ? böle bi soru işareti kaldı aklımda ama

Ahmet+&₺_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet ylmz
Anladım knk
Benim anakartımdaki cpu 12v girişi 4 pin boşta olan pinlerin yanmış olma ihtimali varmıdır ? böle bi soru işareti kaldı aklımda ama
yok knk sanmam çünkü bende o tür overclock falanyapıp ısıttığım oldu normaldir birden ısnmış olabilir rahat ol ya dagarntiye ver rahat değilsen

TUNC3L

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Özgür Can Tuncel
Konuyu tam okumadın heralde yanlış program kullandım aptalca bir şey yaptım otomatik overclock programı diye bundan sonra yanık kokusu aldım bir şey yandı yani yada fazla ısındığı için koku geldi bende diyorumki benim anakartımın işlemci güç girişi 4 pin boşta olan pinler yanmış olabilirmi

yok knk sanmam çünkü bende o tür overclock falanyapıp ısıttığım oldu normaldir birden ısnmış olabilir rahat ol ya dagarntiye ver rahat değilsen
4 tane boşta işlemci güç pini var 4+4 yeni anakart aldığımda 8 pin olduğu için bunlarıda takacağım bunların yandığını nasıl anlarım yanmış olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,440
Üyeler
164,841
Son üye
darwin01
Top Bottom