Neler Yeni

Bilgisayarıma Tor Browser Yüklenmiş

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
Arkadaşlar bu gece başıma çok garip bir olay geldi pc de takılırken 2 kere (bir kaç saat arayla) ekran kartı sıcaklığı ve kullanımı aşırı yükseldi yaklaşık 1 dakika süreyle ilk başta ne olduğunu anlamadım aradan bir kaç saat geçtikten sonra pc'yi kapatacakken masaüstünde tor browser yazan klasör ve WindowsKeylnfo.txt klasörü gördüm

Sanırım bilgisayarıma girildi bir şeyler oldu ama ne oldu bilmiyorum bilgisayarıma virüs bulaştıracak bir şey yaptığımı sanmıyorum son günlerde herhangi bir şey de indirmedim ne yapmam lazım
windows defender ile tam tarama yaptım temiz çıktı daha sonra çevrim dışı tarama yaptım pc kapandı ve Microsoft defender antivürs sayfası açıldı ve o şekilde tarama yaptı yine temiz çıktı
Bu durumda ne yapmam lazım, başıma bir şey gelir mi?

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe
Arkadaşlar bu gece başıma çok garip bir olay geldi pc de takılırken 2 kere (bir kaç saat arayla) ekran kartı sıcaklığı ve kullanımı aşırı yükseldi yaklaşık 1 dakika süreyle ilk başta ne olduğunu anlamadım aradan bir kaç saat geçtikten sonra pc'yi kapatacakken masaüstünde tor browser yazan klasör ve WindowsKeylnfo.txt klasörü gördüm

Sanırım bilgisayarıma girildi bir şeyler oldu ama ne oldu bilmiyorum bilgisayarıma virüs bulaştıracak bir şey yaptığımı sanmıyorum son günlerde herhangi bir şey de indirmedim ne yapmam lazım
windows defender ile tam tarama yaptım temiz çıktı daha sonra çevrim dışı tarama yaptım pc kapandı ve Microsoft defender antivürs sayfası açıldı ve o şekilde tarama yaptı yine temiz çıktı
Bu durumda ne yapmam lazım, başıma bir şey gelir mi?
Temiz formatın çözemeyeceği hiç bir şey yoktur cj abim

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Temiz formatın çözemeyeceği hiç bir şey yoktur cj abim
Format atmak işe yarayabilir ama bunca dosyayı nereye ve nasıl yedeklerim bilmiyorum bu dosyalara virüs bulaştıysa format atsam bu dosyalardan tekrar virüs bulaşabilir ne yapacağımı bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
bedirhan
Format atmak işe yarayabilir ama bunca dosyayı nereye ve nasıl yedeklerim bilmiyorum bu dosyalara virüs bulaştıysa format atsam bu dosyalardan tekrar virüs bulaşabilir ne yapacağımı bilmiyorum
hocam kaspersky eset ile tarama yapın virüs girdiği belli zaten ama hangi dosyadan girdiği önemli o dosyayı yedeklemezsibiz olur biter
av de bulamazsa yapıcak bir şey yok usb ile format atılması lazım

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam kaspersky eset ile tarama yapın virüs girdiği belli zaten ama hangi dosyadan girdiği önemli o dosyayı yedeklemezsibiz olur biter
av de bulamazsa yapıcak bir şey yok usb ile format atılması lazım
Şuan malwarebytes indiriyorum onunla tarama yapıcam

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
298
İsim
Alihan YILMAZ
İnternette gezinirken yanlış bir yere tıklamışsın. Reklama olabilir. Şimdi sana durduk yere format attırır çok bilmişler.

Top Bottom