knk iyi bir antivirüs ile güvenli modda tarama yap virüs olup olmadığını anlarsınsoru yukarda hangi programla ve bulaşmışsa nasıl kurtuluırum
Farbar Recovery Scan Tool logunuzu eklerseniz. Az çok ne olduğunu anlayabiliriz.soru yukarda hangi programla ve bulaşmışsa nasıl kurtuluırum
donanimarsivi.com
Temizler zaten oeğer bulaşmısa napcam
antivirüskarantinaya alır sende silersin yada benim içim rahat etmez dersen en temizi format atarsıneğer bulaşmısa napcam
COMODO Internet Security kullanmanız önerilir. İçinde firewall, HIPS, sandbox, antivirüs, KillSwitch, CCE, virtual machine, secure shopping gibi çok fazla özellik barındırmaktadır.hangi antivirüs programı önerirsin
donanimarsivi.com
nasıl kullanılıyorCOMODO Internet Security kullanmanız önerilir. İçinde firewall, HIPS, sandbox, antivirüs, KillSwitch, CCE, virtual machine, secure shopping gibi çok fazla özellik barındırmaktadır.
COMODO IS Tanıtım ve Kurulum Yönergesi
Merhaba, Tanıtım : COMODO IS içinde bir antivirüs, Firewall, Sandbox, Browser, Secure Shopping gibi birçok özelliği içinde barındıran. İnternet güvenliği için en iyi programlardan biridir. Kullanımı : 1 - Kabul Et ve Yükle Seçeneğini Seçiniz. 2 - Kurulumun Bitmesini Bekleyiniz 3 -...donanimarsivi.com