Fabrizio Romano
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 5
Format at rahatla.
milletin rızkına girerken kendi rızkından olmak böyle bir şey galiba format at bir şey kalmazÜzülmedim
usbden yap. bidaha da hile kullanma.Temiz kurulun derken flash dan yapmadım Windows sıfırlama yerinden tüm verilerle birlikte sıfırladım
Ya şu virüs kalksında beklemeye razıyım o kadar oyunum gitti ya 1 tb şık oyun vardıKardeşim AdwCleaner indirip tarat Kaspersky kurmaya uğraşma zaman kaybedersin.
Sağolun hocammilletin rızkına girerken kendi rızkından olmak böyle bir şey galiba format at bir şey kalmaz
Ya hile kullanmıcaktım ztn normalde kendi aramızda 4 5 kişi hileyle kendi aramızda maç yapacaktık yani başkalarını sinir etmiyecetimusbden yap. bidaha da hile kullanma.
IObit yazılım önerme bu forumda. IObit yazılımlar sisteme zarar veriyorlar yanlış bilgi verme insanlara.
wall hack acabilirdiniz cs üzerinden.Ya şu virüs kalksında beklemeye razıyım o kadar oyunum gitti ya 1 tb şık oyun vardı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sağolun hocam
Ya hile kullanmıcaktım ztn normalde kendi aramızda 4 5 kişi hileyle kendi aramızda maç yapacaktık yani başkalarını sinir etmiyecetim
Bilmeden yorum yapmayın IObit yazılımlar sistem dosyalarına zarar veriyor bir zararlı yazılımdan fazlası değil IObit ona bakılırsa Avast'ı da binlerce insan kullanıyor ama Avast bilgilerinizi 3. şahıslara satıyor.iobit bak kiminle çalışıyor Bitdefender dünya sıralamasında 1.
O hileler o türlü açılıyor.Ya şu virüs kalksında beklemeye razıyım o kadar oyunum gitti ya 1 tb şık oyun vardı
Sağolun hocam
Ya hile kullanmıcaktım ztn normalde kendi aramızda 4 5 kişi hileyle kendi aramızda maç yapacaktık yani başkalarını sinir etmiyecetim
Bilmeden yorum yapmayın IObit yazılımlar sistem dosyalarına zarar veriyor bir zararlı yazılımdan fazlası değil IObit ona bakılırsa Avast'ı da binlerce insan kullanıyor ama Avast bilgilerinizi 3. şahıslara satıyor.
Internet bağlantinizi kesip uygulamayi silin ve onunla birlikte yuklenen yabanci uygulamalari daArkadaşlar şuan çok kötüyüm PC me virüs bulaştı lütfen yardım edin şuanda PC yi tümden sıfırlıyorum inşallah gider bia ta yüklediğim oyun hilesi yüzünden bugün boşta işlemcim %100 ünü kullanıyordu görev yöneticisin baktım xtool diye bir uygulama %50 sini kullanıyor internete baktım çok büyük bir virüs müş hackerlar tarafından PC mi ele geçiriyormuş Windows deffendırı devre dışı bırakmış taran yaptım Windows üzerinden önceden indirdiğim bir hile truva atı yazıyordu ve ciddi diyor kaldırılamaz yazıyordu lütfen yardım edin şuan sıfırlıyorum ne yapacağımı bileemdim elim ayağım titriyor ağlıcam az kalsın PC yi sıfırladıtqn sonra gidermi gitmezse nasıl lanet olası virüsü kaldırırım lütfen yardım edin
Bilmeden konuşan sensin ben sana kaynak veriyorum ben sana daha ne yapim
Reis iobit uninstaller in içinden çikan truva nin kayidi olsaydi atardim kötü windows defender bulmuştu iobit avasttan farksiz önerme l7tfeniobit bak kiminle çalışıyor Bitdefender dünya sıralamasında 1.