Bugün evde kimse yokken bilgisayarım açıktı ve discordda bir kaç kişiye mesaj gönderilmişti beni aradılar ve bilgim dahilinde olmadığnı söyledim. Kontrol ettiğimde bilgisayarda ben hiçbir eylem yapmamama rağmen bilgisayar işlem yapıyordu muhtemelen uzaktan yönetiliyor. Modemi resetledim ip değişikliği oldu. bilgisayarımı formatlayalı 1 hafta oldu bugün leage of legends oynarken oyun içinde çok sayıda drop yedim çok ciddiye almadım oyun içi sorun olduğunu düşündüm. Yine geçen hafta internette güvenilir olduğunu düşündüğüm bir türk siteden daha ucuz olduğu için içerisinde witcher 3 olan bir steam hesabı satın aldım ve 1 haftadır oynuyordum hiçbir sıkıntı yoktu ancak discord üzerinden benim eylemim dışında mesajlar atılıp bilgisayarım kontrol edildikten sonra witcher a girerken play diyip bizi oyun setupına yönlendiren CD Projeckt clienti rusça olmuştu oyunda sonrasında oyunda kayıtlı olduğum yerden devam etmeye çalışınca oyun çöktü. cmd'den net user yazdım ve gördüğüm manzarayı çok anlamadım o yüzden dosya olarak bırakıyorum casus yazılım olmasından şüpheleniyorum ne olduğuna dair hiç fikrim yok. yardımcı olurmusunuz