Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,714 Reaksiyon skoru 1,226 17 Ocak 2021 #1 Ne yapmam gerek yeni format attım iki diski Dr ayirdim sadece Windows kurlu olan c diski görünüyor ne yapmam gerek bir daha mı format atmaliyim ? Ekler IMG-20210117-WA0050.jpeg 257.6 KB · Hit: 60
Ne yapmam gerek yeni format attım iki diski Dr ayirdim sadece Windows kurlu olan c diski görünüyor ne yapmam gerek bir daha mı format atmaliyim ?
En İyi Cevap Emirhandkee 17 Ocak 2021 Sheader yazmış: NTFS oldu halloldu galiba Devamı için tıklayın... Olmuş şimdi sağ tıklayın sürücü harfi ve yolunu değiştire basın oradan harf verin bir tane.
Sheader yazmış: NTFS oldu halloldu galiba Devamı için tıklayın... Olmuş şimdi sağ tıklayın sürücü harfi ve yolunu değiştire basın oradan harf verin bir tane.
Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,714 Reaksiyon skoru 1,226 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Emirhandkee yazmış: Olmuş şimdi sağ tıklayın sürücü harfi ve yolunu değiştire basın oradan harf verin bir tane. Devamı için tıklayın... Eyw reis oldu ama ben d yazmıştım (D (D oldu düzeltirim onu da Upvote 0 Downvote
Emirhandkee yazmış: Olmuş şimdi sağ tıklayın sürücü harfi ve yolunu değiştire basın oradan harf verin bir tane. Devamı için tıklayın... Eyw reis oldu ama ben d yazmıştım (D (D oldu düzeltirim onu da
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,710 En İyi Cevap 45 Reaksiyon skoru 20,609 17 Ocak 2021 #15 Sheader yazmış: Eyw reis oldu ama ben d yazmıştım (D (D oldu düzeltirim onu da Devamı için tıklayın... Rica ederim. İsmini yine disk yönetiminden değiştirin. Upvote 0 Downvote
Sheader yazmış: Eyw reis oldu ama ben d yazmıştım (D (D oldu düzeltirim onu da Devamı için tıklayın... Rica ederim. İsmini yine disk yönetiminden değiştirin.
Sheader 80+ Silver Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 3,714 Reaksiyon skoru 1,226 17 Ocak 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 Değişirdim eyw Emirhandkee yazmış: Rica ederim. İsmini yine disk yönetiminden değiştirin Devamı için tıklayın... Upvote 0 Downvote
Değişirdim eyw Emirhandkee yazmış: Rica ederim. İsmini yine disk yönetiminden değiştirin Devamı için tıklayın...