Bilgisayarımdaki yavaşlama sorunu

erkamtb

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
126
Öncelikle günaydın. pcmi gamegarajdan 5 ay kadar önce aldım özllikleri ise şunlar:
1660 super
i5 10400f
16gb crucial ram
h410 m f anakart
fakat ssd mi oradan almadım önceden olan ssd mi taktım modelini bilmiyorum. ve pcim nerdeyse her oyunda olması gerekenden çok dah düşük fps veriyor bunun nedeni ssd mi.
ve valorant, minecraft gibi oyunlarda bu oluyor. valorantta özellikle fps düşüşleri oluyor 1.17 minecraftta ise 60 fps civarı alıyorum niye?

Valorant kaç fps alıyorsun yani sole soliyim kaç fps düşük alıyorsun normalden

Öncelikle günaydın. pcmi gamegarajdan 5 ay kadar önce aldım özllikleri ise şunlar:
1660 super
i5 10400f
16gb crucial ram
h410 m f anakart
fakat ssd mi oradan almadım önceden olan ssd mi taktım modelini bilmiyorum. ve pcim nerdeyse her oyunda olması gerekenden çok dah düşük fps veriyor bunun nedeni ssd mi.
ve valorant, minecraft gibi oyunlarda bu oluyor. valorantta özellikle fps düşüşleri oluyor 1.17 minecraftta ise 60 fps civarı alıyorum niye?
oyun başındamı oluyo yoksa sürekli fps düşüşü oluyo

oyun başı oluyosa ssd değiştir
yok her zaman oluyosa ekran kartı işlemci ve raminin sağlam olduğuna bak
veya format at

oyun başındamı oluyo yoksa sürekli fps düşüşü oluyo

oyun başı oluyosa ssd değiştir
yok her zaman oluyosa ekran kartı işlemci ve raminin sağlam olduğuna bak
veya format at
format yeni attım valorantta evet tur başlarında aşşşşırı oluyor minecraft ta oratalama fps düşük ama ilk dünyaya gridğimdede çokk düşük

1660 super
i5 10400f
16gb crucial ram
h410 m f anakart
Driverler güncel mi?
Ayrıca ssd nin modelini öğrenmen lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,641
Üyeler
192,442
Son üye
JeromeValeska
Geri