bilgisayarımdan eski performansı alamıyorum

hellwinx23

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
182
arkadaşlar lol oynuyorum önceden 150-200 fps alırken şimdi 60 fps alıyorum sonra 20-15 e düşüyor neden yani bu olay anlamadım

B450m anakart
16gb ram
rx550 4gb
amd ryzen 5 3600

arkadaşlar lol oynuyorum önceden 150-200 fps alırken şimdi 60 fps alıyorum sonra 20-15 e düşüyor neden yani bu olay anlamadım

B450m anakart
16gb ram
rx550 4gb
amd ryzen 5 3600
Alt tab atıyorsan fps oto sabitleniyor haberin olsun

atıyorum ama lol oynuyorum diyelim alt tab atmadığım zaman bile düşüyor yani
Ekran kartın kötü ama lol ayarları ile ilgili de sorun var muhtemelen. Vsync açıksa kapa çözünürlüğü vs değiştirmeyi dene. Imkanin varsa ekran kartını değiştir

Ekran kartın kötü ama lol ayarları ile ilgili de sorun var muhtemelen. Vsync açıksa kapa çözünürlüğü vs değiştirmeyi dene. Imkanin varsa ekran kartını değiştir
dediğim gibi eski grafikleri kullanıyorum ama şuan düşük ekran kartıda önceden aynıydı hiç değişmedim yani zaten ekran kartını değiştiricem ama bence bilgisayar kasasının içinde bir sorun var ben çok anlamadığım için bir şey yapamıyorum yani ssd de mi bir sıkıntı var ekran kartı mı işlemcimi anlayamadım

dediğim gibi eski grafikleri kullanıyorum ama şuan düşük ekran kartıda önceden aynıydı hiç değişmedim yani zaten ekran kartını değiştiricem ama bence bilgisayar kasasının içinde bir sorun var ben çok anlamadığım için bir şey yapamıyorum yani ssd de mi bir sıkıntı var ekran kartı mı işlemcimi anlayamadım
Ne kadar oldu bilgisayarı alalı

Bence sorun tamamen lol optimizasyonu ile alakalı. Ekran kartı driverini ddu ile silip baştan temiz kurulum yap bi ihtimal düzelir

Driver tarihi ne zaman üstüne tıklayıp söyler misin ?
1680341645441.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,119
Üyeler
191,035
Son üye
Tiscard
Geri