Yardım Bilgisayarımdan Görüntü Alamıyorum

Reaksiyon skoru
27
Bütçe
2000
msi monitörüm var ekran hdmi vs. her şey sağlam çalışıyordu gece uyumaya gittim sabah kalktım ekran açılmıyor kafayı yedim bir türlü açılmıyor hdmi sinyal yok diyor iyice söküp taktım her şeyi denedim çalışmıyor monitörü gittim başka pcnin ekran kartına taktım çalışıyor kasayı başka monitöre taktım çalışmıyor bir çözümü varmı çalışan bi,r aksam 8 saate nasıl bozuluyor yardımlarınızı bekliyorum

WhatsApp Görsel 2025-08-26 saat 19.57.13_caa5eacf.webp

yok overclok vs. hiç bir şey yok kankam
yinede sorunun kesin olarak ekran kartından mı olup olmadığını anlamak lazım

başka bir bilgisayarın varsa veya çevrenden birisinden rica ederek onun bilgisayarı üzerinden bi dene derim hocam

ama yinede dediğim gibi ekran kartından olabilir diye düşünüyorum. tabi yine kesin şekilde emin olmak lazım

onun dışın sorun ekran kartındaysa garantiye yollarsın
ama faydası olur mu sanmıyorum çünkü baya uğraştıracaklar

yinede sorunun kesin olarak ekran kartından mı olup olmadığını anlamak lazım

başka bir bilgisayarın varsa veya çevrenden birisinden rica ederek onun bilgisayarı üzerinden bi dene derim hocam

ama yinede dediğim gibi ekran kartından olabilir diye düşünüyorum. tabi yine kesin şekilde emin olmak lazım

onun dışın sorun ekran kartındaysa garantiye yollarsın
ama faydası olur mu sanmıyorum çünkü baya uğraştıracaklar
kanka sorun ekran kartında ana kartta oldunu düşünmüyorum garantiye gidicek inşallah yaparlar yapmassalar dava açarım yapıcak bişi yok

başka kabloyla oluyorsa onu kullan. yanlış mı anladım sorun kalmamış ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada siyah ekranla ilgili bir konu açmıştım incelemeni öneririm

başka kabloyla oluyorsa onu kullan. yanlış mı anladım sorun kalmamış ortada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada siyah ekranla ilgili bir konu açmıştım incelemeni öneririm
kanka şöyle monitörü test ettim 2 inci kasamın hdmi taktım çalıştı 1 kasamdaki pc hdmi dierine tkaıyorum çalışmıyor bios pilini tak çıkar bile yaptım %90 ekra nkartında problem

kanka şöyle monitörü test ettim 2 inci kasamın hdmi taktım çalıştı 1 kasamdaki pc hdmi dierine tkaıyorum çalışmıyor bios pilini tak çıkar bile yaptım %90 ekra nkartında problem
ekran kartı başka taktım yine çalışmadı acaba neyden kaynaklı sorun ramleride 1 ucunu çıkarıp taktım yine çalışmadı anakartta desem sorun ekran akrtını çıkarırken sıcaktı

ekran kartı başka taktım yine çalışmadı acaba neyden kaynaklı sorun ramleride 1 ucunu çıkarıp taktım yine çalışmadı anakartta desem sorun ekran akrtını çıkarırken sıcaktı
çalışmayan kasana başka ekran kartını taktın yine mi çalışmadı

bence senin görüntü portun bozulmuş dp den görüntü almayı dene

tekrar denedim kanka sen öyle diyince yine olmadı nerde sorun anlamadım tek sorun herhalde ana kartta galiba sinyal yok diyor ?
kartın garantisi varsa garantiye gönder. bence beslemeyle alakalı kronik bir sorunu var. garantisi yoksa birini önerebilirim. daha birkaç gün önce tamir ettirdim kendi kartımı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri