BİLGİSAYARIMDAN İSTEDİĞİM PERFORMANSI ALAMIYORUM

Papaz00.

80+
Reaksiyon skoru
0
İtopya üzerinden oem bi sistem aldım almadan önce darboğaz oyunlardaki fps vs gibi bilgilerini kendi bilgim yettiğince araştırdım ama izlediğim videolardaki fpslerin yanına bile yaklaşamıyorum bios üzerinden ayar yapılması gerekiyormus öyle anladım yardım edebilecek biri olursa sevinirim

ANAKART-msi pro H810M-B
İŞLEMCİ-İntel Ultra 225f
E.KARTI-Msi rtx 5060ti (8gb)
RAM-Good ram 16 gb ddr5 5600mhz

biosa gir OC → DigitALL Power tıkla sonra Long Duration Power Limit (PL1) değeri kaç? Short Duration Power Limit (PL2) değeri kaç? CPU Current Limit değeri kaç bu değerleri yazar mısın? Genel olarak intelde anakart işlemcilerin güçlerini kısıyorlar. Sen bi değerleri yaz sonra devam edelim.

Ben de videolardaki gibi yüksek sıçrayışlar yapamıyorum. Videoları kendine rehber edinme bence.

İtopya üzerinden oem bi sistem aldım almadan önce darboğaz oyunlardaki fps vs gibi bilgilerini kendi bilgim yettiğince araştırdım ama izlediğim videolardaki fpslerin yanına bile yaklaşamıyorum bios üzerinden ayar yapılması gerekiyormus öyle anladım yardım edebilecek biri olursa sevinirim

ANAKART-msi pro H810M-B
İŞLEMCİ-İntel Ultra 225f
E.KARTI-Msi rtx 5060ti (8gb)
RAM-Good ram 16 gb ddr5 5600mhz
ilgili video da kac veriyor sen kac fps aliyorsun. bütün bileşenlerin ayni mi. msi afterburner ile baktin mi, kullanim degerlerine.buraya at ona göre yorum yapalim. bu şeklide nerden baslayacaz anlatima birsuru acik kapi var. kanıtla

Geri