Neler Yeni

Bilgisayarımı Bu Şekilde Kullanabilir miyim?

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
Arkadaşlar hepinize merhaba sizlere bir sorum olacak benim Bilgisayarım ile prizin arasında tekli akım korumalı priz (duvardaki prize direkt bağlı) ve normal bir topraklı uzatma prizi var. Ancak ben burada bir değişiklik yapmam gerekiyor 1 tane uzatma şeklinde akım korumalı priz alıp onu duvardaki prize taksam ve ona da bilgisayarın uzatmasını ve tekli akım korumalıyı taksam bilgisayarda sorun yaşar mıyım?

Bünyamina

80+ Platinum
Arkadaşlar hepinize merhaba sizlere bir sorum olacak benim Bilgisayarım ile prizin arasında tekli akım korumalı priz (duvardaki prize direkt bağlı) ve normal bir topraklı uzatma prizi var. Ancak ben burada bir değişiklik yapmam gerekiyor 1 tane uzatma şeklinde akım korumalı priz alıp onu duvardaki prize taksam ve ona da bilgisayarın uzatmasını ve tekli akım korumalıyı taksam bilgisayarda sorun yaşar mıyım?
Düz sadece 6 lı prizde kullanıyorum. Senin yaptığın şekilde hiçbir sorun yaşamazsın. :D

Gird4p

80+
Yaşamazsın, iki akım koruman olur. Akım korumalı devre dediğin normal iletken devre. Sadece kesme özelliği var. Bir şey olursa birisinden birisi keser mevzuya devam edersin tekrar açıp.

Otobuscu06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
Ahmet
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Düz sadece 6 lı prizde kullanıyorum. Senin yaptığın şekilde hiçbir sorun yaşamazsın. :D
Anladım hocam o zaman bu şekilde kullanayım ya teşekkürler :) kısaca akım korumalı bir uzatma prizine tekli akım korumalı priz ekleyip o tekli prize de uzatmayı takacağım. :)

Top Bottom