Neler Yeni

Bilgisayarımı her açtığımda virüslü bir dosya buluyorum.

Sykoz123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yusuf Kartal
Bilgisayarımı her açtığımda malwarebytes'tan virüs taraması yapıyorum. Her seferinde 2. ekran görüntüsünde gördüğünüz "Secure Preferences" isimli dosya virüslü çıkıyor. Taramayı bir kere yapıyorum virüslü diyor quarantine'e basıyorum. ardından tekrar yapıyorum taramayı ve virüslü değil diyor. Fakat bilgisayarı her kapatıp açtığımda tekrar tarama yapıyorum ve bu virüs tekrar ortaya çıkıyor. Nasıl kurtulabilirim bu virüsten? Önemsiz bir şey de değil 2-3 gün tarama yapmadıktan sonra pc'de bug falan olmaya başlıyor klasör isimleri falan siliniyor.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (97).png
    Ekran Görüntüsü (97).png
    162.3 KB · Hit: 56
  • Ekran Görüntüsü (98).png
    Ekran Görüntüsü (98).png
    211.7 KB · Hit: 59

Klaus1

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Taha Kenan
formatttt

ReadyorNot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
An10im1i
Bilgisayarımı her açtığımda malwarebytes'tan virüs taraması yapıyorum. Her seferinde 2. ekran görüntüsünde gördüğünüz "Secure Preferences" isimli dosya virüslü çıkıyor. Taramayı bir kere yapıyorum virüslü diyor quarantine'e basıyorum. ardından tekrar yapıyorum taramayı ve virüslü değil diyor. Fakat bilgisayarı her kapatıp açtığımda tekrar tarama yapıyorum ve bu virüs tekrar ortaya çıkıyor. Nasıl kurtulabilirim bu virüsten? Önemsiz bir şey de değil 2-3 gün tarama yapmadıktan sonra pc'de bug falan olmaya başlıyor klasör isimleri falan siliniyor.
Tekrar olursa format dışında:

Edgeyi aç hesabına bağlanıp,

edge://sync-internals
Yukarıdaki adrese gir.

Disable Sync (Clear Server Data)
Senkronizasyonu kapat.

Edge Appdata içindeki kullanıcı dosyalarını sil.

Chrome veya diğer tarayıcı verilerini içeri aktarmayı devre dışı bırak.

Tekrar tarat. Geçmiş olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,424
Üyeler
169,568
Son üye
Orçun7777
Top Bottom