Minecraft brawlhalla akıcı oynanıyor1k civarı verirler diye düşünüyorum. Eba bilgisayarları yaklaşık olarak bu civarda oluyor.
Gider yani hocam taş gibi ofis bilgisayarı. Yaz açıklamaya eba canavarı diye. Koy 1600den pazarlık payı bırak.cidden mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
sahibinden a kaça koyayım
onlar çok düşük oyunlar oynatsın bi zahmet 1.2 1.3 civarı koyMinecraft brawlhalla akıcı oynanıyor
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hızlıca satasım var 1300 koyayımmı
Brawlhalla'yı telefonum bile 60fps oynatıyorMinecraft brawlhalla akıcı oynanıyor
hocam hızlıca satılsın istiyorum yeni pc alıcam para biriktircemdeGider yani hocam taş gibi ofis bilgisayarı. Yaz açıklamaya eba canavarı diye. Koy 1600den pazarlık payı bırak.
Valoda da biraz akıyorBrawlhalla'yı telefonum bile 60fps oynatıyor![]()
1.5 k etmez bu arada ben daha iyisini 1.3k ya almıştımRahat 1,5k gider.
4gb ram valo gibi online oyunlarda bazen darboğaz yapar sorunsuz akıcı oynatmaz. Bizzat denedim test ettim en az 6gb ram sağlıklı çalışıyor.Valoda da biraz akıyor
biraz dedim zaten4gb ram valo gibi online oyunlarda bazen darboğaz yapar sorunsuz akıcı oynatmaz. Bizzat denedim test ettim en az 6gb ram sağlıklı çalışıyor.
bide bi tane daha Ram slotu var4gb ram valo gibi online oyunlarda bazen darboğaz yapar sorunsuz akıcı oynatmaz. Bizzat denedim test ettim en az 6gb ram sağlıklı çalışıyor.