Neler Yeni

Bilgisayarımı nasıl yükseltmeliyim ?

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
Anakart: BİOSTAR H310MHP
İşlemci: İNTEL İ3 9100F
Ekran Kartı: MSİ 1660SUPER 6GB
RAMLER: corsair 8gb 2400mhz ve apacer technology 2400mhz
Arkadaşlar genelde rekabetçi oyun oynuyorum ama hikayeli oyunda çok oynarım yüksek grafik olmasına takılmam. Anakart işlemci ve ramlerin değişmesi gerekiyor sanırım çünkü baya kötü gibi ben çok bilgisayardan anlamıyorum. Sizce ne almalıyım nelerle değiştirebilirim ayriyeten kasamda baya kötü. Önerileriniz nelerdir 0 veya 2.el alabilirim parçaları ya da direkt 0 f/p sistem mi almalıyım. Özellikle pcden çok ses geliyor bağrıyor yavaşlıyor işlemci kullanımı çok fazla

Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Yuzarsef
Ben olsam satar yeni hazır bir sistem almaya bakardım rx6*** veya rtx3*** model min 12GB VRAM.

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam satar yeni hazır bir sistem almaya bakardım rx6*** veya rtx3*** model min 12GB VRAM.
iyi bir sistem toplayacak durumum da var ama vermeli miyim bilmiyorum usta çok zamanım olmuyo pcye oturmak için ama olduğunda da şu an kötü bir halde olduğu için eziyet çekiyorum

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
nk
2.el alarak işlemci anakart ram 3 lü şekilde yükseltme de yapılabilir

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
2.el alarak işlemci anakart ram 3 lü şekilde yükseltme de yapılabilir
evet ben de öyle düşündüm ama ne almalıyım hangisi hangisiyle uyumlu hiç bilmiyorum işlemciyi amd falan yapabilsek

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Jon Snow
o sisteme upgrade yapilmaz güncel sistem toplamak en mantikli seçenek. Am4 veya bütçe varsa am5 sistem toplayabilirsiniz. Bütçe belirtirseniz ona göre öneriler gelir. yeni konu açin bence.

ccaxern

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Batuhan
o sisteme upgrade yapilmaz güncel sistem toplamak en mantikli seçenek. Am4 veya bütçe varsa am5 sistem toplayabilirsiniz. Bütçe belirtirseniz ona göre öneriler gelir. yeni konu açin bence.
Ya bütçem var 40-50k ama almalı mıyım almamalı mıyım bilmiyorum tam. Teşekkür ederim tavsiye için dediğin gibi yeni bir konu açayım

Dahası  
Reaksiyon skoru
894
İsim
Yuzarsef
iyi bir sistem toplayacak durumum da var ama vermeli miyim bilmiyorum usta çok zamanım olmuyo pcye oturmak için ama olduğunda da şu an kötü bir halde olduğu için eziyet çekiyorum
KRal ikinci kapanma döneminde kullanırsın zaten. 2.kapanmayı geçtim devalüasyon öncesi son zamanlardayız bence. (ytd)

Top Bottom