evetsen bunları alalı 12 ay olmuş demedin mi
10-11 diyenlere inanmazsın inşsistem
-msi mag artymis 242c 23.6 1 ms full hd curved monitör(dp kablosu ile verilecektir)
-rampage smx-r50 howl rgb oyuncu mouseu
-technopc klavye
-rampage ra-mp65 x-fuse siyah yayıncı mikrofonu
-helixsun hyper beast mouse pad
-iki adet hoparlör
-geforce rtx 2060 ekran kartı 6gb gddr6
-ryzen 5 4500 6 çekirdek 3.6 ghz işlemci
-g.skill ripjaws 8x2 16 gb 3200 mhz ram
-gigabyte b450m-h amd am4 ddr4 anakart
-game power skadi 120 argb 120 mm işlemci soğutucu (rgb kumandasıda vardır)
-adeta legend 700 512gb ssd
-rampage 4c-120 12cm iki adet rgb fan (kasanın üst kısmında iki adet var)
-gaming quantum siyah kasa
Sadece mikrofonun işlemci soğutucusunun farenin ve iki adet Rampage fanın garantisi ve kutusu var monitöründe sadece kutusu var.
PC 10 12 ay önce aldım sıkıntısı falan hiçbir şeyi yok tertemiz. satmak istiyorum ihtiyaçtan sizce ne kadara koymam lazım, ne kadara gider PC? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İzmirden pc arıyosan ayarlayalımİzmirdeysen ulaş
yok 10 11 falan imkansız sizce nasıl bir fiyat daha gerçekçi olur10-11 diyenlere inanmazsın inş
O fiyatlara gitmez. Parçalar ikinci el olunca yapacak bir şey yok. Bende daha yeni sattım.11k öldürdün be reis şu anda aklımda olan fiyat 15 16
ve buraya mı yazdınben de satacağım fiyat konusunda yardıma ihtiyacım var;
SADECE KASAYI SATACAĞIM NE KADAR EDER ??
Sistemi Nisan 2023'de vatandan aldım. 2. m2 ssd'i ekleyip ramleri 2x16'dan 2x32'e çıkardım. Bir sorunu yok Rust oynayan biriyim ama vaktim yok, evde pek duramadığım için kullanmıyorum boş boş yatıyor. SteelSeries'den klavye, mouse, kulaklık var. 2 tane de Asus TUF VG279Q1R monitör var, onları da...forum.donanimarsivi.com
sen aklı başında piyasayı bilen birine bu sistemi 17 ye satmayı başar bi 17 de ben vereyim17 Ye Gider
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aynen knk 11 ne Allah aşkına
ne kadara koysak gider reissen aklı başında piyasayı bilen birine bu sistemi 17 ye satmayı başar bi 17 de ben vereyim
hocam 10k yazanlara bakma aşşa yukarı 13 civarına gider 14 ten koy 13 e salarsınve buraya mı yazdın