Neler Yeni

Yardım Bilgisayarımı satmalı mıyım ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
dostlarım ben mart ayında monster laptop almıştım aslında kasalı istiyordum ama uzun zamandır pc istediğim için alınsın artık diye laptop aldım şuanlık memnunum gtx1650ti i510200H 16gb ram ve 512gb ssd ama bu pc beni ne kadar götürür bilmiyorum yeni nesil oyunları gtx1650ti kaldırmaz. diyeceksiniz düşük ayarlarda oynarsın diye ama düşük ayarlarda oyunun keyfi kalmıyor mesela battlefield 2042 veya fh 5 bu oyunlar gtx1650ti ile zar zor oynanır şimdi kasalı almaya çalışsam o da pahalı acaba konsol almak mantıklı olur mu çünkü ben oyunları 1080p oynuyorum ps5 veya xbox series x farketmez 1080p 60fps üstü versin yeterli kafam çok karışık 😢

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar kronik sorunlar , Razer ve rampage ürünlerde teknik destek
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
dostlarım ben mart ayında monster laptop almıştım aslında kasalı istiyordum ama uzun zamandır pc istediğim için alınsın artık diye laptop aldım şuanlık memnunum gtx1650ti i510200H 16gb ram ve 512gb ssd ama bu pc beni ne kadar götürür bilmiyorum yeni nesil oyunları gtx1650ti kaldırmaz. diyeceksiniz düşük ayarlarda oynarsın diye ama düşük ayarlarda oyunun keyfi kalmıyor mesela battlefield 2042 veya fh 5 bu oyunlar gtx1650ti ile zar zor oynanır şimdi kasalı almaya çalışsam o da pahalı acaba konsol almak mantıklı olur mu çünkü ben oyunları 1080p oynuyorum ps5 veya xbox series x farketmez 1080p 60fps üstü versin yeterli kafam çok karışık 😢
Öncellikle kaç yaşındasın?
Sürekli seyahat ediyormusun ?

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
16 365 günüm evde geçiyor
Üniversite okuyacaklar genellikle latop alıyor ders için falan.

Benim ailem'de masaüstü yerine latop'a zorluyor evet sistemin bence güzel eğerki performasnını alamıyorsan sat ve para ekle az sistem al ama şu anda ekran kartlarının zor bulunduğu bir dönemdeyiz insanlar latop alıyor sadece önerim sana yok.

Bu sana kalmış bir durum masaüstü pc geçer üstüne ekler devam ederim dersen masraf yapmak zorundasın.

Latop'a devam et 1-2 yıl sonra sat yenisine geç öyle latoplar iyi forumlar başka sorun varsa sor cevaplayalım.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
Üniversite okuyacaklar genellikle latop alıyor ders için falan.

Benim ailem'de masaüstü yerine latop'a zorluyor evet sistemin bence güzel eğerki performasnını alamıyorsan sat ve para ekle az sistem al ama şu anda ekran kartlarının zor bulunduğu bir dönemdeyiz insanlar latop alıyor sadece önerim sana yok.

Bu sana kalmış bir durum masaüstü pc geçer üstüne ekler devam ederim dersen masraf yapmak zorundasın.

Latop'a devam et 1-2 yıl sonra sat yenisine geç öyle latoplar iyi forumlar başka sorun varsa sor cevaplayalım.
işte ben de o yüzden kasalı alamıyorum hem annem zorluyor laptop diye ben derslerim için hiç laptop kullanmadım sadece yüksek performansta oyun oynamak istiyorum kasalı çok masraf kolay yol konsol gibi gözüküyor bi de telefonumu değişeceğim o da var

Aliveq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Berat Berkay Çakmak
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
beratbc0
Steam
Aliveq
Twitter
aliveqxd
Facebook
Aliveq
Discord
Aliveq#4334
Reddit
aliveq
işte ben de o yüzden kasalı alamıyorum hem annem zorluyor laptop diye ben derslerim için hiç laptop kullanmadım sadece yüksek performansta oyun oynamak istiyorum kasalı çok masraf kolay yol konsol gibi gözüküyor bi de telefonumu değişeceğim o da var
Telefon değiştirmene gerek yok ["ALO!!"] ["Merhaba bay bay!"] benim hayatım böyle j7 telefon bile yeter sana ve konsolu belki düşünebilirsin.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
Telefon değiştirmene gerek yok ["ALO!!"] ["Merhaba bay bay!"] benim hayatım böyle j7 telefon bile yeter sana ve konsolu belki düşünebilirsin.
telefonumun pili çok kötü ve telefonu çok sık kullanıyorum o yüzden değişmem gerek şuan benim pc fiyatı 8500 lira kaça satabilirim

Penguen

80+ Silver
telefonumun pili çok kötü ve telefonu çok sık kullanıyorum o yüzden değişmem gerek şuan benim pc fiyatı 8500 lira kaça satabilirim
7000 falan muhtemelen.
Laptop cidden kötü. Bende de MSI laptop vardı. Performans olarak güzel ama aşırı ses çıkarıyordu. Sattım. Masaüstü mis gibi, sessiz. Sadece sıvı soğutmam sanırım bozuk ve ses çıkarıyor.

zX1ScreamofNİGht

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
247
İsim
Kutluhan bayrakcı
Hocam aynı paraya aynı performansı daha yüksek performansı verebilecek cihazı bulduysan sat derim ben sonra 2. El sitelerinde sürünebiliesin yada stok sorunlarıyla uğraşırsın

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
İyi bir bilgisayarından olduktan sonra telefona bakmıyorsun bile. Redmi note 8 pro var telefona günde 1 2 saat anca bakıyorum

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
İyi bir bilgisayarından olduktan sonra telefona bakmıyorsun bile. Redmi note 8 pro var telefona günde 1 2 saat anca bakıyorum
hocam ben bakıyorum maalesef yani telefonla da çok vakit geçiriyorum ama telefon ayrı yani pc ile alakası yok şuan ben pc yi ne yapabilirim diye düşünüyorum

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
ben Konsol almanızı tavsiye edebilirim,Xbox Series S 6500 TL civarlarında bulunuyordu,ama Okulda olduğu için laptop satmak mantıklı olmayabilir,8.5k laptopu 7-7.5k ya satabilirsiniz ortalama,o bütçeye gtx 1660S alabilirsiniz en fazla,belki indirimlerde RTX 2060 almaya çalışabilirsiniz.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
934
İsim
Buğra
ben Konsol almanızı tavsiye edebilirim,Xbox Series S 6500 TL civarlarında bulunuyordu,ama Okulda olduğu için laptop satmak mantıklı olmayabilir,8.5k laptopu 7-7.5k ya satabilirsiniz ortalama,o bütçeye gtx 1660S alabilirsiniz en fazla,belki indirimlerde RTX 2060 almaya çalışabilirsiniz.
hocam ben cidden bilgisayarı ödevler için gram kullanmıyorum şuan laptopta sadece oyun ve opera gx var ayrıca xbox series s 4500 lira

Top Bottom