KriptoSuleyman
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
Dostum ekran kartı ayarlarından Pubg ye öncelik ata ve gpu olarak yeni ekran kartını seç sorun düzelir.
Kb da nasıl yapicam onları tarif edebilirmisin lütfenDostum ekran kartı ayarlarından Pubg ye öncelik ata ve gpu olarak yeni ekran kartını seç sorun düzelir.
Tesekkur ederim denicemNvdia denetim masasına gir şu ayarları yap
1,17 de üstte program ayarları var ona bas Pubg yi ekle ve gpu olarak ekran kartını seç
Yaptim hocam grafiklere ultraya bile cektim ayni fps ayni droplarAyarları yükseğe alıp oyundan çıkıp tekrar gir bir de Pubg de çözünürlük ayarı var veya render gibi bir şeydi ölçek var işte o %100de mi ona bak %100den düşükse 100e çek veya her türlü daha yükseğe çek
Evet tabii ki dvı kullanıyorumEk olarak görüntü kablonu ekran kartına taktın değil mib
Teşekkür ederim denicemPubgye sağ tık yap ekran kartıyla aça gel orada çıkması lazım
Yeniden başlatmış mıydın? Ve o dediğim ölçeklemeyi yaptın Pubg’nin ayarlarındanYaptim hocam grafiklere ultraya bile cektim ayni fps ayni droplar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet tabii ki dvı kullanıyorum
Evet hocam sürekli ölçeklendirme 100 de hicbir zaman oynamadımYeniden başlatmış mıydın? Ve o dediğim ölçeklemeyi yaptın Pubg’nin ayarlarından
Tamam onu arttır arttırabildiğin kadar 1050ti o oyunu yağ gibi oynatırEvet hocam sürekli ölçeklendirme 100 de hicbir zaman oynamadım
Bende öyle sanıyordum youtubeda videoları izlediğim de akıyor ama bende neden böyle anlamıyorumTamam onu arttır arttırabildiğin kadar 1050ti o oyunu yağ gibi oynatır
Dediğim gibi ölçeği arttır senBende öyle sanıyordum youtubeda videoları izlediğim de akıyor ama bende neden böyle anlamıyorum