Bilgisayarımın interneti yavaş

Xeiru_S

80+
Reaksiyon skoru
130
Merhabalar şuan bilgisayarımın hızı yavaş nedense normalde 35/5 internetim var ancak speedtest ve farklı bazı sitelerde download genellikle 7-9 arası oluyor.Sadece bu bilgisayarda oluyor eski bilgisayarımda almam gereken 35/5 i 30/4.2 alabiliyorum.Bir şey daha söyleyeceğim büyük ihtimalle bu sorun bilgisayarda değil modemle alakalı çünkü bilgisayarın internetini farklı bir internete bağlayınca o internette böyle bir sorun yoktu.
Siz ne önerirsiniz?

Yazılımsal sorunlar için :

Yazılımsal sorunlar için :

Yazılımsal olmadığından eminim.

Ethernetle mi bağlı ?

Çoktan yaptım ve telefonda herhangi bir sıkıntı yok.Ayrıca fakrlı bir internettede denedim laptopta o zaman tıkıntı yoktu.
Telefonda sıkıntı olmadığı pc de sıkıntı olabileceğini gösteriyor ama pcnin diğer internette sorum çıkarmamasıda pc de sorun olmadığı anlama geliyor bence sorun pc de ama çözemedim wifi alıcısı sıkıntılı olabilir, imkan varsa ethernetle bağlayıp test yap

Telefonda sıkıntı olmadığı PC de sıkıntı olabileceğini gösteriyor ama pcnin diğer internette sorum çıkarmamasıda PC de sorun olmadığı anlama geliyor bence sorun PC de ama çözemedim wifi alıcısı sıkıntılı olabilir, imkan varsa ethernetle bağlayıp test yap
Bende öyle düşündüm ancak kullandığım laptopta ethernet girişi yok : /

Arkadaşlar çözdüm sıkıntı modemdeymiş bi reset attım çözüldü xD

Geri