Bilgisayarımın Yeterli Performansı vermediğini düşünüyorum

Reaksiyon skoru
61
Bilgisayar özelliklerim;
Ekran Kartım: GTX 1060 6GB Gaming X
İşlemcim: Ryzen 5 1600
Anakart: B450M-K Asus Prime
Ram: 2x8GB 3000Mhz
HDD: 1TB SSD:240GB
Fakat oyunlarda aldığım FPS değerlerini düşük buluyorum ve normal midir bilmiyorum ama ekran kartı ısım da oyunu oynadığım süre boyunca hep 70 Derecede sabit kalıyor özellikle CoD Warzone da Orta ayarlarda scope açarken vs. fps düşüşleri yaşıyorum.
Nvidia denetim masası performans için ayarlı, Driverlar kurulu ne yapmam gerekli.

Bilgisayar özelliklerim;
RAM: 2x8GB 3000Mhz
Fakat oyunlarda aldığım FPS değerlerini düşük buluyorum ve normal midir bilmiyorum ama ekran kartı ısım da oyunu oynadığım süre boyunca hep 70 Derecede sabit kalıyor özellikle CoD Warzone da Orta ayarlarda scope açarken vs. fps düşüşleri yaşıyorum.
Nvidia denetim masası performans için ayarlı, Driverlar kurulu ne yapmam gerekli.
Tek 8gb takıp deneyebilirmisiniz

Tek 8gb takıp deneyebilirmisiniz
Diğer 8gb ı yeni ekledim eskiden 1x8 vardı ve durum aynı 2. 8gb'ı takınca fps droplar düştü warzone da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Kartım ya da işlemcim günümüze göre düşük sayılabilir mi acaba

Kaç FPS alıyorsunuz? 70 derece normal bir sıcaklık. BIOS güncellemesine göz atabilirsiniz. Eğer donanımda sıkıntı olmadigindan eminseniz format atmayı deneyebilirsiniz.

Diğer 8gb ı yeni ekledim eskiden 1x8 vardı ve durum aynı 2. 8gb'ı takınca fps droplar düştü warzone da
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ekran Kartım ya da işlemcim günümüze göre düşük sayılabilir mi acaba
Yeni çıkan kartlara göre elbette biraz eski ama ne 1060 ne de r5 1600 iyi parçalar sıkıntı yaratmaz.eğer bilgisayarda dosya yoğunluğu varsa format atmayı deneyebilirsiniz

Bilgisayar özelliklerim;
RAM: 2x8GB 3000Mhz
hangi oyunda hangi ayarlarda kaç fps alıyosun

gta 5 orta ayarlar 60 70 fps ama ultraya aldığımda da bir değişen olmuyor 60 65 de takılıyor warzone da orta ayarlarda ortalama 65 70 fps lol ultra ayarlar 220 fps başlıyor maç sonlarına doğru 100 fps ve altına kadar düşüyor

Geri