Çözüldü✓ Bilgisayarimla hep amcam oynuyor

Bu shaco yada 0/12/7 giden bir yasou main, aga dediğimi yap şu modemi kapat aralıklarla, kudursun az afk kalmaktan ceza alırda girmez belki
Hocam, o adamın çok sağlam bir zorbalanması lazım, diyorum ki psikolojik şiddete başvursun, aşşağılasın, kışkırtsın..

amcan zaten bitkisel hayata girmiş. ikindin den sabah 8 e kadar pc deyse kafa peynir olmuştur zaten. laf anlamaz. büyüklerine söyleyeceksin yada gardini alip kalk artik benim siram.diyerek.kavga edeceksin. bunu hergun yap, zehir olur zaten. monitörü kır sinirden. birde pc kimin parasiyla alindi. sen aldiysan, artik.lafdan anlamiyorsa kalk benim malim sen çöreklendin yeter artik diyerek direteceksin. sen zamaninda cok esnek davranmissin

Reis çok dövülmüş haber anlamiuor
Ahahhahahaha ulan çok trajik jsjsnsjsjsjxjdjd karnım ağrıdı ya , trajikomedi tam olarak böyle bir şey, inanılmaz absürt, hatta can sıkıcı bir durumun aşırı komik olması.

Bana öyle bir durum olsa, abartmıyorum kafasını tutup masaya 1 kere çarparım.

amcan zaten bitkisel hayata girmiş. ikindin den sabah 8 e kadar pc deyse kafa peynir olmuştur zaten. laf anlamaz. büyüklerine söyleyeceksin yada gardini alip kalk artik benim siram.diyerek.kavga edeceksin. bunu hergun yap, zehir olur zaten. monitörü kır sinirden. birde pc kimin parasiyla alindi. sen aldiysan, artik.lafdan anlamiyorsa kalk benim malim sen çöreklendin yeter artik diyerek direteceksin. sen zamaninda cok esnek davranmissin
Reis şimdi ben kalk desem azar yiyorum kendi paramla aldim pc yi terleye terleye kimsede haber anlamıyor büyüklerine danisiyorum babam ses cikarmiyor

Ahahhahahaha ulan çok trajik jsjsnsjsjsjxjdjd karnım ağrıdı ya , trajikomedi tam olarak böyle bir şey, inanılmaz absürt, hatta can sıkıcı bir durumun aşırı komik olması.

Bana öyle bir durum olsa, abartmıyorum kafasını tutup masaya 1 kere çarparım.
Keşke reis

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,074
Üyeler
184,102
Son üye
akazade
Geri