Dbhdhsjsjsjshahahhahaha ahahabahs bcdhjsxixjdReis şimdi ben kalk desem azar yiyorum kendi paramla aldim pc yi terleye terleye kimsede haber anlamıyor büyüklerine danisiyorum babam ses cikarmiyor
Dbhdhsjsjsjshahahhahaha ahahabahs bcdhjsxixjdReis şimdi ben kalk desem azar yiyorum kendi paramla aldim pc yi terleye terleye kimsede haber anlamıyor büyüklerine danisiyorum babam ses cikarmiyor
Ajlsshskbsbss6sususuusshydhddjdjx yapma yapma dauaniyoeun sjsjsjjsjsjjs dayanamiyorum sjsjsjshdvsusjdbd hahabaha
Yaşı kaç bu yaratığınKral geceleri yatamıyorum psikolojim bozuluyor klavye sesinden artık yastıkla susturuyorum kulagimi
23Yaşı kaç bu yaratığın
Wjsjshsnhajsjjsjsjshdhdhdhsxhds ahahahahhahaahsbYaşı kaç bu yaratığın
Kanka yani son çare, mutfakta su içerken donunu çek, çıplak bir şekilde hemen kayda al , tehdit et abeushsubshsbdhdhdbdsvdu dhshshhshsWjsjshsnhajsjjsjsjshdhdhdhsxhds ahahahahhahaahsb
WASD'ye basmaktan harflerin yüzü silinmiştir o tuşların altında ne pislik vardır varyaaaKral geceleri yatamıyorum psikolojim bozuluyor klavye sesinden artık yastıkla susturuyorum kulagimi
Dayı benim fikre ne dedin?WASD'ye basmaktan harflerin yüzü silinmiştir o tuşların altında ne pislik vardır varyaaa
Dostum sence o mutfağa çıkıyor mu?Dayı benim fikre ne dedin?
Sana yemin ederim silinmiş sjshskhskdbsDayı benim fikre ne dedin?
Tuvalete 2 kere gidiyorDostum sence o mutfağa çıkıyor mu?
Çıkar be illaki, nadiren de olsa.Dostum sence o mutfağa çıkıyor mu?
SilinmisWASD'ye basmaktan harflerin yüzü silinmiştir o tuşların altında ne pislik vardır varyaaa
Kanka bir yolunu bul, çıplak videosunu, fotoğrafını çek.Sana yemin ederim silinmiş sjshskhskdbs
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tuvalete 2 kere gidiyor
di mi ya, bi de yabış yabıştır harf araları sarı turuncu bar bağlamıştır, ıyyyy orada yabancı organizmalar yetişiyordur valla TLOU'daki mantarlar gibinWASD'ye basmaktan harflerin yüzü silinmiştir o tuşların altında ne pislik vardır varyaaa