Hayır hocam değil.Çok basit bir soru soruyorum, İşletim sistemi içinde olan flash bellek kasaya takılı mı?
Hocam ekran geliyor ama geldiği gibi gidiyor kimi zaman geliyor windowsu görebiliyorum tam bir şey yapacağım tekrar aynı şeyi tekrarlıyor yine gidiyor.Televizyona Takmayı Denedinmi ? Belkide Bir Hata Veriyordur.
Televizyona takmayı denemedim hocamTelevizyona Takmayı Denedinmi ? Belkide Bir Hata Veriyordur.
Ramin tekini çıkarırmısın2 gün oldu hala çözemedim sorunu uzun süre çalıştırmayı başardım lakin monitörsüz. HDMI to VGA taktığım gibi gidiyor. Ekran kartı fanlarını hızlandırıyor ve monitör fare klavye gidiyor kasa fanı CPU fanı gibi şeyler hala çalışmaya devam ediyor. Ekran kartı ve powersupplydan olmadığını test ettim kesinlikle ekran kartı değil.. Anakart ile ilgili bir sorun muhtemelen ama emin olmadan boşuna iade işlemleriyle uğraşmak istemiyorum yoksa süreç uzayacak...
Bazen ramden dolayı pc açılmıyor ram slotunu değiştirirmisinizTek ram var hocam ramden dolayı böyle bir şey yapabilir mi? Çok mantıksız geliyor bana. Ramden olduğunu nasıl anlayabiliriz ki 1 tane ram var sonuçta.
Onuda denedim hocam ram slotu değiştirmeyi de denedim. Pc açılıyor windows a kadar gelebiliyorum ama kimi zaman windows a kadar bile gelemiyorum. Monitörü takmazsam her şey tıkırında çalışabiliyor. Hatta rekoru monitörsüz kırdım. 1 saat kadar monitörsüz çalışıyor. Ama monitörü takınca gidiyor ekran kartının fanları hızlı dönmeye başlayıp monitör haricinde klavye ve fare ışıklarıda gidiyor.Bazen ramden dolayı PC açılmıyor ram slotunu değiştirirmisiniz
Monitörde bir sıkıntı olabilir miOnuda denedim hocam ram slotu değiştirmeyi de denedim. PC açılıyor windows a kadar gelebiliyorum ama kimi zaman windows a kadar bile gelemiyorum. Monitörü takmazsam her şey tıkırında çalışabiliyor. Hatta rekoru monitörsüz kırdım. 1 saat kadar monitörsüz çalışıyor. Ama monitörü takınca gidiyor ekran kartının fanları hızlı dönmeye başlayıp monitör haricinde klavye ve fare ışıklarıda gidiyor.
İmkansız hocam başka bir monitörde bile test ettim. Yine aynı sorun vardı ekran kartını başka bir pcde denedim sorunsuz çalıştı PSU ile alakalı diyeceğim ama başka bir PSU ile de denedim yine aynısını yaptı. Daha sonra başka bir ekran kartını taktım onda da aynı hatayı aldım. Ya anakartta sorun var ya da dediğiniz gibi ram de ama ramde ya da anakartta olduğunu nasıl anlarım hiçbir fikrim yokMonitörde bir sıkıntı olabilir mi
Çok garipİmkansız hocam başka bir monitörde bile test ettim. Yine aynı sorun vardı ekran kartını başka bir pcde denedim sorunsuz çalıştı PSU ile alakalı diyeceğim ama başka bir PSU ile de denedim yine aynısını yaptı. Daha sonra başka bir ekran kartını taktım onda da aynı hatayı aldım. Ya anakartta sorun var ya da dediğiniz gibi ram de ama ramde ya da anakartta olduğunu nasıl anlarım hiçbir fikrim yokHayatım boyunca ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım...