Bilgisayarın ani kapanma sorunu

Merhaba öncelikle programlar ile işlemci sıcaklığını ölçebilirsinki ben msi afterburneri tercih ediyorum eğer fazla ısınıyorsa termal macundan olabilir bitmek üzeredir ki işlemci fazla ısındığı için bilgisayar kapanıyor olabilir ikincisi ise psu powerini kontrol etmelisin
işlemci sıcaklığını kontrol ettim stres testi yaptım ekte mevcut 72 derece maksimum bilgisayarı 4 ay önce topladığım için macundan yana bir sorun olduğunu sanmıyorum.

kasanın içini kontrol ettinizmi ? her şey yerli yerinde tam takılmış haldemi ? akım korumalı priz var ise dalgalanma sıkıntı çıkarmaz, eğer hiç sorun gözükmüyorsa garantiye gönderin.

kasanın içini kontrol ettinizmi ? her şey yerli yerinde tam takılmış haldemi ? akım korumalı priz var ise dalgalanma sıkıntı çıkarmaz, eğer hiç sorun gözükmüyorsa garantiye gönderin.
3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu,her şey olması gerektiği gibi kasanın içi açılmadı ne gibi bir durum buna sebebiyet verebilir, toplama bir bilgisayar garantiye verebileceğim bir yer yok parçaların garantisi var sadece

3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu,her şey olması gerektiği gibi kasanın içi açılmadı ne gibi bir durum buna sebebiyet verebilir, toplama bir bilgisayar garantiye verebileceğim bir yer yok parçaların garantisi var sadece
çok sıkıntılı bir durum, hangi parça dan olduğunu bulmak çok zor :/. işin ustası bir bilgisayarcıya gösterirsen arızayı bulabilir (kıytı köşedeki mahalle bilgisayarcıları değil tabii sakın onlara götürme).

Monitör aniden siyah ekran veriyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor benim anladığım bu şekilde mi oluyor? Bu bana da oldu bir kaç defa.

Monitör aniden siyah ekran veriyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor benim anladığım bu şekilde mi oluyor? Bu bana da oldu bir kaç defa.
Ekran kartı çok ısındıgı için görüntü kesiyordur büyük ihtimal 86 87 derecede yapmaya başlar.

Biostan voltaj korumasını kapatıp denermisin dalagalı voltajda sistemi korumak için sistemi kapatan bi ayar var.

çok sıkıntılı bir durum, hangi parça dan olduğunu bulmak çok zor :/. işin ustası bir bilgisayarcıya gösterirsen arızayı bulabilir (kıytı köşedeki mahalle bilgisayarcıları değil tabii sakın onlara götürme).
teşekkürler

maalesef yanlış anlamışsınız, bilgisayar komple kapanıyor.

Yazıları küçültürsen sevinirim gönderideki.

Geri