Neler Yeni

Bilgisayarın ani kapanma sorunu

CİHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cihan ABDULLAHOĞLU
Merhaba öncelikle programlar ile işlemci sıcaklığını ölçebilirsinki ben msi afterburneri tercih ediyorum eğer fazla ısınıyorsa termal macundan olabilir bitmek üzeredir ki işlemci fazla ısındığı için bilgisayar kapanıyor olabilir ikincisi ise psu powerini kontrol etmelisin
işlemci sıcaklığını kontrol ettim stres testi yaptım ekte mevcut 72 derece maksimum bilgisayarı 4 ay önce topladığım için macundan yana bir sorun olduğunu sanmıyorum.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
kasanın içini kontrol ettinizmi ? her şey yerli yerinde tam takılmış haldemi ? akım korumalı priz var ise dalgalanma sıkıntı çıkarmaz, eğer hiç sorun gözükmüyorsa garantiye gönderin.

CİHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cihan ABDULLAHOĞLU
kasanın içini kontrol ettinizmi ? her şey yerli yerinde tam takılmış haldemi ? akım korumalı priz var ise dalgalanma sıkıntı çıkarmaz, eğer hiç sorun gözükmüyorsa garantiye gönderin.
3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu,her şey olması gerektiği gibi kasanın içi açılmadı ne gibi bir durum buna sebebiyet verebilir, toplama bir bilgisayar garantiye verebileceğim bir yer yok parçaların garantisi var sadece

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
3 gün öncesine kadar hiçbir sorun yoktu,her şey olması gerektiği gibi kasanın içi açılmadı ne gibi bir durum buna sebebiyet verebilir, toplama bir bilgisayar garantiye verebileceğim bir yer yok parçaların garantisi var sadece
çok sıkıntılı bir durum, hangi parça dan olduğunu bulmak çok zor :/. işin ustası bir bilgisayarcıya gösterirsen arızayı bulabilir (kıytı köşedeki mahalle bilgisayarcıları değil tabii sakın onlara götürme).

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,016
İsim
Yasin
Monitör aniden siyah ekran veriyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor benim anladığım bu şekilde mi oluyor? Bu bana da oldu bir kaç defa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
emirhan Demirtaş
Monitör aniden siyah ekran veriyor fakat kasa çalışmaya devam ediyor benim anladığım bu şekilde mi oluyor? Bu bana da oldu bir kaç defa.
Ekran kartı çok ısındıgı için görüntü kesiyordur büyük ihtimal 86 87 derecede yapmaya başlar.

Biostan voltaj korumasını kapatıp denermisin dalagalı voltajda sistemi korumak için sistemi kapatan bi ayar var.

CİHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cihan ABDULLAHOĞLU
çok sıkıntılı bir durum, hangi parça dan olduğunu bulmak çok zor :/. işin ustası bir bilgisayarcıya gösterirsen arızayı bulabilir (kıytı köşedeki mahalle bilgisayarcıları değil tabii sakın onlara götürme).
teşekkürler

CİHANN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Cihan ABDULLAHOĞLU
maalesef yanlış anlamışsınız, bilgisayar komple kapanıyor.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,273
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yazıları küçültürsen sevinirim gönderideki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,001
Üyeler
164,081
Son üye
unalyesilyurt
Top Bottom