Neler Yeni

Bilgisayarmı alınmalı ps5 mi ??

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Kesinlikle bilgisayar oyun alacak paran veya PS4'ten kalma oyunların varsa PS5 değerlendirilebilir onunda prosu gelince piyasası düşebilir şuan fiyatı kesin yükselecek olan PC

Starlex

80+ Silver

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,Bilgisayar parçaları, konsollar ve oyunlar
Elektronik eşya alıyorsun sonuçta. Arıza ihtimali hepsinde var. Biraz da şans.
Bide abi İnternete hiç incelemesi yok benim PC nin Asus ve MSJ yönelmek çok pahalı ondan tam arafta kaldın çok kararsızım

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bide abi İnternete hiç incelemesi yok benim PC nin Asus ve MSJ yönelmek çok pahalı ondan tam arafta kaldın çok kararsızım
Bilgisayarın özelliklerini konuya ekle. Ya da farklı bir başlıkla yeni konu aç. Arkadaşlar yardımcı olur.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayarın özelliklerini konuya ekle. Ya da farklı bir başlıkla yeni konu aç. Arkadaşlar yardımcı olur.
Abi zaten 2 defa konu açtım kimse hiçbirşey bilmiyor bana acer öneriyor hepsi ama acer Türkiye ayağı iyi değil ve aceri pek sevmiyorum ben forumda yazıyorum FA0011NT alınır mı? kimse bilgisayar hakkında bir şey söylemiyor

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Oğuzhan
Oynayacağın oyunlara bağlı. Hikaye üzerine oynamayı seviyorsan ps5 fiyat aralığında alacağın pc ile çok rahat tüm oyunları oynayamayabilirsin. Ama ps üzerine de türkçe yama gibi şeyler indiremediğin için oradan kaybediyor. Ps üzerinden girip araştırma vs yapamayacağın için pc bu konuda da daha iyi.

Ps oyun fiyatlarına laf eden arkadaşlar Pc oyun fiyatlarını bilmiyor galiba. Bu devirde oyun alınmaz. Ps alırsan ps plus alırsın. Pc alırsan Xbox game pass alırsın başka türlü oyun oynamak çok pahalı oldu.

Heren45

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Oynayacağın oyunlara bağlı. Hikaye üzerine oynamayı seviyorsan ps5 fiyat aralığında alacağın pc ile çok rahat tüm oyunları oynayamayabilirsin. Ama ps üzerine de türkçe yama gibi şeyler indiremediğin için oradan kaybediyor. Ps üzerinden girip araştırma vs yapamayacağın için pc bu konuda da daha iyi.

Ps oyun fiyatlarına laf eden arkadaşlar Pc oyun fiyatlarını bilmiyor galiba. Bu devirde oyun alınmaz. Ps alırsan ps plus alırsın. Pc alırsan Xbox game pass alırsın başka türlü oyun oynamak çok pahalı oldu.
Bizim kuzenlerin ps4 prosu var onlar çok eğleniyo gta rdr f1 2020 gow falan var çok iyi zaten kullanmadığı oyun diskleri var bana verirler oynarız ordan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ps 5 çoğu oyun paralı bilgisayar da valorant cs go fortnite PUBG gibi ücretsiz oyunlar var bence önce bilgisayar
Evet onunda böyle bir artısı var bu yüzden çok kararsızım

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Emirhan
Bizim kuzenlerin ps4 prosu var onlar çok eğleniyo gta rdr f1 2020 gow falan var çok iyi zaten kullanmadığı oyun diskleri var bana verirler oynarız ordan

Evet onunda böyle bir artısı var bu yüzden çok kararsızım
Knk ben internetteki çalışan torrent oyunlarını usb ye atıyorum arkadaş ortamında ucuza satıyor um geçen cyber punk 2077 yi 50 den verdim bir arkadaşa

Knk ben internetteki çalışan torrent oyunlarını usb ye atıyorum arkadaş ortamında ucuza satıyor um geçen cyber punk 2077 yi 50 den verdim bir arkadaşa
İstersen senin için bir tane de gta bulurum beleş para almicam ama sen bilirsin kuzenlerimle oynamaktan daha iyi değildir ama bilgisayar bir başka PlayStation da çok iyi çok kararsız kaldım bende

ValarMorghulish

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
264
İsim
MCA
PS oyunlarını çoğunu PC de oynayabilirsin kaçakta olsa. Ama PS de satın alman lazım yada ps plus gibi bir şey var onu alman lazım ama güncel oyunları vermiyorlar ps plusta.

desphe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Umut
Oyun oynamak isteyen bir insanın PS5 yerine PC almak için bir sebebi yok. Bilgisayarını satıp PS5 almış birisi olarak söyleyebilirim. Sebepleri;
1) Bilgisayar donanımsal ve yazılımsal sorumlar ortaya çıkarıyor, uğraş gerektirir. (Herkes aynı yazılım ve donanımı kullanmadığı için çıkan bu sorunları çözmek zor oluyor ama konsolda herkes aynı yazılım ve aynı donanımı kullanıyor.)
2) Playstation üzerinden alınan PSN PLUS gamepass sistemine göre hem daha çeşitli hem daha çok oyun bünyesinde barındırıyor. (En son yıllık olarak 460 TL'ye aldığım bu sistemi 3 yıllık uzattım.) Yeni gelen oyunlar örnek : Cold War, IT takes two, Far cry 6, Death's door hatta bu oyunlardan bazılarına sistem sayesinde sahip olabiliyorsunuz.
3) Oyun takası işleri değiştiren önemli bir etken, bilgisayar üzerinde özellikle Steam'i bu kıyasa katarsak oyunlar Psn Store'e göre daha pahalı ve neredeyse kutulu oyunlarla yarışıyor. Benim uyguladığım bir yöntem kutulu bir oyunu alıp bitirip satmak. Bitirip satıncaya kadar dolar kuru satarken ediceğim zararı dahi kapatmış oluyor .;)
4) Exclusive oyunlar önemli bir etken, SONY yüksek bütçeli ve piyasada kalite ve hikaye sunumu olarak eşi benzeri bulunmayan kalitede oyunlar üretiyor ve bu oyunlar en az 2-3 yıl konsola özel olarak kalıyor hatta bu oyunları para vermeden PSN PLUS üzerine geldiğinde oradan da oynayabilirsiniz.
5) Özellikle yeni çıkan oyunların en büyük sorunu optimizasyon, günümüzde iyi bir sistem toplasak bile donanımı oyunla uyumsuz olabiliyor çünkü her donanıma uygun testler yapılmıyor, ama konsolda durum öyle değil oyunların çoğu konsolla tamamen uyumlu olucak şekilde hazırlanıyor.
6) Dualsense'in sahip olduğu Haptic Feedback ve Adaptive Trigger oyunu yaparken uyguladığınız komutların(ateş etme, kapı açma, düşmana vurma, eşya craftlama) ve bulunduğunuz ortamı resmen hissetmenizi sağlayan ve oyun deneğimine oldukça katkıda bulunan bir teknolojiyi bulunduruyor.

Eğer uzun süre sorunsuz ve masrafsız bir şekilde oyunlarınızı oynamak istiyorsanız PC yerine kesinlike PS5 tercih edilmeli. En az 6-7 yıllık süreçte çıkacak tüm oyunları dahi oynayabileceksiniz. Bu yorumu yapmak için sitede hesap kurdum, umarım faydalı olabilmiştir. :)

Top Bottom