- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 5,971
Kesinlikle bilgisayar oyun alacak paran veya PS4'ten kalma oyunların varsa PS5 değerlendirilebilir onunda prosu gelince piyasası düşebilir şuan fiyatı kesin yükselecek olan PC
Pc tabii ki ps5 de bir oyuna 500~1k bayıltacak kadar zenginsin alınırBeyler sizce ps5 mi bilgisayarmı çok arada kaldım yardım ederseniz çok mutlu olurum
Bilgisayarın özelliklerini konuya ekle. Ya da farklı bir başlıkla yeni konu aç. Arkadaşlar yardımcı olur.Bide abi İnternete hiç incelemesi yok benim PC nin Asus ve MSJ yönelmek çok pahalı ondan tam arafta kaldın çok kararsızım
Abi zaten 2 defa konu açtım kimse hiçbirşey bilmiyor bana acer öneriyor hepsi ama acer Türkiye ayağı iyi değil ve aceri pek sevmiyorum ben forumda yazıyorum FA0011NT alınır mı? kimse bilgisayar hakkında bir şey söylemiyorBilgisayarın özelliklerini konuya ekle. Ya da farklı bir başlıkla yeni konu aç. Arkadaşlar yardımcı olur.
Ps 5 çoğu oyun paralı bilgisayar da valorant cs go fortnite pubg gibi ücretsiz oyunlar var bence önce bilgisayarBeyler sizce ps5 mi bilgisayarmı çok arada kaldım yardım ederseniz çok mutlu olurum