Android Bilgisayarsız Root Nasıl Atılır?

smithblacksmith

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,095
Merhaba,

Arkadaşlar elimde 2 adet eski android telefonum var, hem öğrenmek hem de telefonların daha iyi olması için ROM yüklemek istiyorum.

Bilgisayarımı yeni sattığım için elimde bilgisayar yok.

Bilgisayarsız nasıl ROOT atabilirim?

Cihazlar:

Samsung Galaxy Note 3 N9000Q
Xiaomi Redmi Note 2

Merhaba,

Arkadaşlar elimde 2 adet eski android telefonum var, hem öğrenmek hem de telefonların daha iyi olması için ROM yüklemek istiyorum.

Bilgisayarımı yeni sattığım için elimde bilgisayar yok.

Bilgisayarsız nasıl ROOT atabilirim?

Cihazlar:

Samsung Galaxy Note 3 N9000Q
Xiaomi Redmi Note 2
Aslında bazı yöntemler var fakat bunları ben tasvip etmiyorum. Sebebi ise bu yazılımların belirli anti-virüs'ler tarafından yasaklanmış olması.
Ama illa atayım derseniz ikisi de eski cihazlar olduğu için Kingroot iş yapacaktır. Bunun dışında FramaRoot, KingoRoot gibi programlar da mevcut fakat bunların hepsini kullanabilmek için cihaz sürümünün Oreo (Android 8.x) altında olması gerekiyor.

Aslında bazı yöntemler var fakat bunları ben tasvip etmiyorum. Sebebi ise bu yazılımların belirli anti-virüs'ler tarafından yasaklanmış olması.
Ama illa atayım derseniz ikisi de eski cihazlar olduğu için Kingroot iş yapacaktır. Bunun dışında FramaRoot, KingoRoot gibi programlar da mevcut fakat bunların hepsini kullanabilmek için cihaz sürümünün Oreo (Android 8.x) altında olması gerekiyor.
KingRoot ile denedim %1 takılı kalıyor, virüs programı izin vermiyor sanırım.

Diğerlerini denediniz mi?

Merhabalar bilgisayarsız atılan işlemlerin %90'ı fake veya virüs oluyor. Bunun için önceden atacağınız romları vb hazırlayıp internet kafede birkaç dakika da halledebilirsiniz.

Bilgisayarsız imkansız. KingoRoot gibi programlar da virüslü.

Geri