Redmi Note 8 nasıl root atılır?

erwnxo1

80+
Reaksiyon skoru
0
Daha önce redmi note 7ye ve j7 core telefonlara root atmıştım. Redmi note 8de ramdisk no olarak geçiyor. Sanırım bu yüzden atamadım o kadar şey denedim hatta chatgpt ve deepseek yüzünden 2 kere yarı brick ettim telefonu. Nasıl atacağımı doğru düzgün anlatacak var mı?

kanka sen o kadar kolay şeyi o kadar zor hale getirmişsin ki izleyeceğin yöntemler
1- YOUTUBE yaz adam adım adım anlatıyor
2- telegram kanallarında dosyalar vs hepsi paylaşılıp atılıyor root rom recovery xposed magisk vs. vs.
3- xiaomi türkiye forum sayfası orada da adamlar dosyaları paylaşıp sana adım adım anlatıyor önce bootloder kilidini açıp sonrasında edl mod falan

kanka sen o kadar kolay şeyi o kadar zor hale getirmişsin ki izleyeceğin yöntemler
1- YOUTUBE yaz adam adım adım anlatıyor
2- telegram kanallarında dosyalar vs hepsi paylaşılıp atılıyor root rom recovery xposed magisk vs. vs.
3- xiaomi türkiye forum sayfası orada da adamlar dosyaları paylaşıp sana adım adım anlatıyor önce bootloder kilidini açıp sonrasında edl mod falan
lineageos 22.2 yüklü bende bootloader kilidi açık yani, sen hızlıca anlatır mısın? bu arada geç cevap verdim kusura bakma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtubeda bulamadım
lineageos 22.2 yüklü bende bootloader kilidi açık yani, sen hızlıca anlatır mısın? bu arada geç cevap verdim kusura bakma

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

youtubeda bulamadım
TWRP kurulu ise direkt magiski twrp ile yazacaksın.

linegeos yüklüyse direkt twrp den magisk ile direkt flasla da gerek yok roota banka uygulamaları sıkıntı çıkartıyor baya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,681
Üyeler
184,342
Son üye
alpeer1
Geri